2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6288 بازدید | 218 پست
طاهره اصلا مناسب نیست قربون حضرت زهرا برم ولی ما طاهره توفامیل داشتیم دهه شصتی هم بود تازه کلی مسخرش ...

تو فامیل ما طاهره دهه ۴۰ و ۳۰ داریم

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
منم خیلی دوست دارم از مجردی میگفتم اسم دخترم سلماست ولی همسرم دوست نداره. 

من همسر قبول کرده.برای پسر میگم کیان میگه دوست ندارم.ی

اسم پسر غیر علی اصلا قشنگ نیست دیگه

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

طاهره معنی قشنگی داره و مطهره هم همون معنی داره

منم برا دخترم از بین ، فاطمه ،مطهره ، سلوا ، نرگس ،بالاخره فاطمه انتخاب کردم 

برخلاف نظر بعضی دوستان ، من اعتقاد دارم اسم روی شخصیت بچه اثر داره 

ان شاءالله به خوشی و سلامتی ،بچه ی سالم و صالحتون رو بغل کنین  

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

[QUOTE=89640753]چرا دوستم.یخورده تند بودی.بعد خیلی برام جالبه که روی تصمیمت تأکید داری.ولی نظرم میخوای. بعدم این نظ ...[/QUOTE

ولی من خواهش کردم و گفتم لطفا فقط مذهبیا بیان.

منم خیلی دوست دارم.اول سما رو انتخاب کردم.که عمم گذاشت برای دخترش.ولی سلما هم خیلی قشنگه.چون من دوست ...

اره قشنگ میشه ..چه خوب که ساداته

امیدوارم به توافق برسین با همسرت

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
[QUOTE=89640753]چرا دوستم.یخورده تند بودی.بعد خیلی برام جالبه که روی تصمیمت تأکید داری.ولی نظرم میخو ...

من حودم مذهبیم.میگه چه ربطی داره.بقیه کافر نیستن که.این برخوردازشته بخدا

انسیه اسمیه که خدا تو آسمون حضرت زهرارو به این اسم صدا میکرده.... دوستان به نظرتون اسم سلما چطوره؟؟ ...

لقب حضرت زهرا انسیه تنها یا حورا تنها نیست باهمه( انسیه حورا) به معنای (حوریه انسان نما)، برا همین انسیه تنها معنیش خوب نمیشه و فقط میشه انسان نما

من حودم مذهبیم.میگه چه ربطی داره.بقیه کافر نیستن که.این برخوردازشته بخدا

دوست عزیز من گفتم غیر مذهبیا نیان نه به خاطر پدرکشتگی یا این که خدای نکرده بگم اونا خوب نیستن و من دوستشون ندارم و ...، فقط به خاطر اینکه بتونم تصمیم درست تری بگیرم و افرادی که مشورت میدن تا حدودی هم عقیده من باشن( باز نه هم سلیقه)

لقب حضرت زهرا انسیه تنها یا حورا تنها نیست باهمه( انسیه حورا) به معنای (حوریه انسان نما)، برا همین ا ...

انسیه یعنی مونس.انیس.فرشته ی انسان نما.اسم یکی تز حوری های بهشتی هم هست.خیلی اسم قشنگیه