2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6289 بازدید | 218 پست

استارتر عزیز من خودم ادم مذهبی هستم و اسامی مذهبی رو دوست دارم و با وجودیکه طرز برخوردتون و لحن تون با کار برا نپسندیدم ولی نظرمو میگم زهرا هم اسم قشنگ و مذهبیه هم با کلاسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسیه اسمیه که خدا تو آسمون حضرت زهرارو به این اسم صدا میکرده....

دوستان به نظرتون اسم سلما چطوره؟؟؟

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

حورا 

نورا

حسنا

زهرا

ملیکا ، آسنا

حدیثه، مطهره، ساجده، 

به نظر من این اسامی خیلی بهتر از طاهره اس، اگه خوش اوا میخای مثل طاهره، تارا هم خوش اواس، 

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
انسیه اسمیه که خدا تو آسمون حضرت زهرارو به این اسم صدا میکرده.... دوستان به نظرتون اسم سلما چطوره؟؟ ...

من هنوز نمیدونم بچم دختره یا پسر

ولی دخترم میگه مامان اگه دختر شد اسمشو سلما بزار ،منم خوشم اومد

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

طاهره اصلا مناسب نیست قربون حضرت زهرا برم ولی ما طاهره توفامیل داشتیم دهه شصتی هم بود تازه کلی مسخرش میکردن وجوردیگه صداش میزدن

اسم خیلی مهمه ولی شماکه حساسیتتون روی اسامی حضرت زهراست چرا اسم زهرا یافاطمه را نمیزارین

به نظرم هر چی دوست دارین بذارین، بچه آدمی که اسم از قرآن برا بچه‌ش پیدا می‌کنه (یا بخت یا اقبال!) تازه اصرار هم داره که حتما اسم حضرت باشه نه لقبش (وسواس فکری) انقد مصائب تحمل خواهد کرد که دیگه اسم میشه فقط گوشه کوچیکی از مشکلاتش، مثلا زن عموی من کلی لطف کرده نذاشته مامانم اسم منو بذاره زینب ولی خب چه فرقی داره آخر همون آدم مامان من بود و در نهایت مصائب زینب رو به هر حال باید تحمل میکردم از دستش. هر روز که زن عموم نمیتونست بیاد برا هر چیزی به راه راست هدایتش کنه 😂😂 والا 😂😂😂

پ.ن: اینجا مسئله مذهب نیست، خیلی آدمای مذهبی هستن که هیچ مشکلی ندارن، اینجا آمیخته شدن مذهب با یه سری مشکلات دیگه مد نظر من بود 

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
وبرام جالب شد وکنجکاو شدم چرا اسمشو زهرا نمیزارین؟؟؟؟؟

خب چون هنوز اسمشو قطعی انتخاب نکردم تاپیک زدم، شایدم گذاشتم زهرا، ولی دوست عزیز من اصلا با کسی برخورد نکردم که طرز برخوردم رو دوست نداشتی.

من هنوز نمیدونم بچم دختره یا پسر ولی دخترم میگه مامان اگه دختر شد اسمشو سلما بزار ،منم خوشم اومد

منم خیلی دوست دارم.اول سما رو انتخاب کردم.که عمم گذاشت برای دخترش.ولی سلما هم خیلی قشنگه.چون من دوست دارم یه اسمی باشه که سادات کنارش قشنگ شه.سلما سادات

من هنوز نمیدونم بچم دختره یا پسر ولی دخترم میگه مامان اگه دختر شد اسمشو سلما بزار ،منم خوشم اومد

منم خیلی دوست دارم از مجردی میگفتم اسم دخترم سلماست ولی همسرم دوست نداره. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

عزیزم بنظرم شما تصمیمتو گرفتی 

این اعتماد بنفست درباره ی اینکه فکر میکنی تصمیم درست گرفتی تحسین برانگیزه.

امیدوارم اون بچه هم مثل شما فکر کنه تا کمتر اذیت بشه چون مشخصه که مادرش هیچ توجهی به خواست احتمالی بچش نداره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
خب چون هنوز اسمشو قطعی انتخاب نکردم تاپیک زدم، شایدم گذاشتم زهرا، ولی دوست عزیز من اصلا با کسی برخور ...

چرا دوستم.یخورده تند بودی.بعد خیلی برام جالبه که روی تصمیمت تأکید داری.ولی نظرم میخوای.

بعدم این نظرسنحی چه ربطی داره به مذهبی بودن.دیگه کافر که نیستن