2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم سر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست
دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم و ...

خب برو ازشون عذرخواهی کن عزیزم وبعدباشون منطقی حرف بزن ودلیل کارش را بپرس وبگو که دوست نداری که چنین برخوردی داشته باشی وبگو بهتره که باهم محترمانه صحبت کنیم وشفاف باشیم تا ایجاد شک وشبهه نشه وهم دیگر را نا اگاهانه قضاوت کنیم.

استارتر جان تو کار اشتباهی نکردی نه معذرت خواهی کن نه چیزی تو یه انسان مستقل و بالغی و خوب و بد و ...

حالا ک قهر کرده حتی پیامم نداد منم یه پیام دادم جواب نداده 

توکل میکنم بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک قهر کرده حتی پیامم نداد منم یه پیام دادم جواب نداده 

ببین اوایل ازدواج خیلی مهمه باید طوری برخورد کنی که زیر سلطه و حرف زور نباشی، در غیر این صورت تا آخر عمرت وضع همینه

پس حالا که یه پیام دادی بهتره اجازه بدی خودش جوابتو بده و دیگه پیگیر نباشی. این نظر منه

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
ببین اوایل ازدواج خیلی مهمه باید طوری برخورد کنی که زیر سلطه و حرف زور نباشی، در غیر این صورت تا آخر ...

حرف زور را قبول دارم اما فکر نکنم این مشکل را فعلا اسم حرف زور روی اون گذاشت.بایدخودشون با هم صحبت کنند تا با دیدگاههای هم بیشتراشنا بشن وکلا بفهمن دلیل این موضع گیری ها چی می تونه باشه.

برام دعا کنین 

امیدوارم خداوند به حق میزبانی خودش همه مشکلات را وهم چنین این مشکل شما را به زودی مرتفع کنه.

عزیزم یه توصیه هم بهتون دارم که تحت تاثیر حرف های احساسی وتندبعضی از کاربران قرارنگیری چون هرزندگی با زندگی دیگری فرق داره وشما هستی که باید ببینی چه تصمیمی برایتان بهتر خواهدبود.

حرف زور را قبول دارم اما فکر نکنم این مشکل را فعلا اسم حرف زور روی اون گذاشت.بایدخودشون با هم صحبت ک ...

وقتی میگه دیگه حق نداری با دوستت رفت و آمد کنی اسمش میشه حرف زور! 

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
وقتی میگه دیگه حق نداری با دوستت رفت و آمد کنی اسمش میشه حرف زور! 

عزیزم به فرض اگر به ظاهرهم حرف زور است نمیشه که فورا جبهه گیری کردباید در فضایی ارام وبدون تنش با شوهرشون صحبت کنند وبرای این حرفشون دلیل بخوان وخانم را توجیه کنندحالا اگر اقا گفت همینه که من میگم ودلیلی هم نداره میشه به اقا گفت زندگی با این روش نخواهدتوانست به سوی رشد وکمال برود ودیکته کردن های بی جا واستبداد در زندگی ها جایی نداردوباید زوجین حریم ها را حفظ کنندوخودخواهی را کنار بگذارندوبا گفتمان وبا عشق ومحبت مشکلات را حل کنند.

امیدوارم خداوند به حق میزبانی خودش همه مشکلات را وهم چنین این مشکل شما را به زودی مرتفع کنه. عزیزم ...

حرفهای احساسی و تند؟! هر کسی نظری رو میده که به نظرش درست و منطقی میاد 

معذرت خواهی واسه زمانیه که آدم واقعا کار اشتباهی کرده باشه. این خانم با هماهنگی خود نامزدشون رفت و موقع برگشت هم تو ترافیک گیر کرده همین! هر چند که بازم بنظر من ساعت ۱۰شب دیر نیست و این خانمم بچه نیست

استارتر جان من نظرمو گفتم و قطعا خودت بعد از گذشت یه زمانی متوجه خواهی شد که کار غلط و درست چیه

موفق باشی☺

حرفهای احساسی و تند؟! هر کسی نظری رو میده که به نظرش درست و منطقی میاد  معذرت خواهی واسه زمانی ...

خب عزیزم من هم مخالف نظرشما نیستم شما هم به شکلی برای دلسوزی داری کمک می کنی اما باید ما زاویه دیدمون را بیشترکنیم والا در هرزندگی این اختلافات پیش میاد واگر گذشت نباشه ادامه زندگی با مشکل روبرو خواهدشد.