2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشيد سوال ميپرسم قبل اينكه دارو خورد بايد عكس رنگي رفت؟

اختیار دارین عزیزم..عکس رنگی معمولا قبل اینکه دارو و یا اینکه برای حاملگی اقدام کنی میدن..من خودمم عکس رنگی گرفتم..

برای همه ی دلها دعا کنین
وای عزیزم خوشبحالت یعنی منم باردار میشم؟

انشاالله من سریع جواب گرفتم شما هم به حرف دکترت اعتماد کن و روند درمانتو پیگیری کن تا زودتر جواب بگیری

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
انشاالله من سریع جواب گرفتم شما هم به حرف دکترت اعتماد کن و روند درمانتو پیگیری کن تا زودتر جواب بگی ...

ان شاءالله..امیدوارم..منم در کل از پایه زیر نظر دکتر بودم مرحله به مرحله که دیگه اینسری آمپول داد..توکل بر خدا هرچی خدا بخواد

برای همه ی دلها دعا کنین

منم این ماه آمپول زدم امروز ۱۳ روز از آمپولم میگذره صبح بیبی زدم منفی بود😢

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
منم این ماه آمپول زدم امروز ۱۳ روز از آمپولم میگذره صبح بیبی زدم منفی بود😢

بیبی چک که خیلی ها تو این دوره میزنن جواب نمیده باید صبر کنی تا زمان پریود...اونوقت تست بزن...ان شاءالله که خیره...من یکی از دوستام ۱۰ روز بعد از پریودی هم تست زد منفی بود اما با آزمایش جواب مثبت گرفت

برای همه ی دلها دعا کنین

منم این ماه زدم .دومین ماهه که میزنم ۸روز مونده به پری ولی سینه درد و عصبانیت و دل درد زیر شکمم که برای پریود هست رو دارم بیچارع من 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
منم این ماه زدم .دومین ماهه که میزنم ۸روز مونده به پری ولی سینه درد و عصبانیت و دل درد زیر شکمم که ب ...

عزیزم ناامید نباش..توکلت به خدا باشه..میگن علائم پری و بارداری تقریبا شبیه هم هستش...نگران نباش

برای همه ی دلها دعا کنین
عزیزم ناامید نباش..توکلت به خدا باشه..میگن علائم پری و بارداری تقریبا شبیه هم هستش...نگران نباش

امیدم به خودشه ..اما خیلیی خسته ام دلم یه اتفاق خوب میخواد ولی خدا میگه وقتش نیس 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 
امیدم به خودشه ..اما خیلیی خسته ام دلم یه اتفاق خوب میخواد ولی خدا میگه وقتش نیس 

عزیزم..منم همیشه همینو میگم جز توکل بر خدا کاری ازمون بر نمیاد..ان شاءالله که خودش ناامیدمون نمیکنه..چن وقته اقدام کردی؟

برای همه ی دلها دعا کنین