2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک بلوغ زودرس میاره

امپول ب کمپلکسم اشتها رو خوب میکنه مثلا ماهی دو سه تا بزنه. بنظرم بهترین راهش اینه که کالری ای که باید هر روز دریافت کنه حساب کنی و اینکه مثلا چند قاشق حداقل باید بخوره. بعد خودت بذار دهنش . شاید خودش بازیگوشی میکنه یا حوصله نداره که کم میخوره. بالاخره وقتی بخوره وزن میگیره دیگه 

امپول ب کمپلکسم اشتها رو خوب میکنه مثلا ماهی دو سه تا بزنه. بنظرم بهترین راهش اینه که کالری ای که با ...

مگه اینکه رفلاکس یا مشکلی داشته باشه الان برادرزاده من 8 سالشه رفلاکس داره انواع دکترا هم بردنش فایده نداره فقط به زووور وزنشو توی اون محدوده که باید باشه حداقلشو نگه داشتن. تقریبا فقط شیر میخوره. شیر گاو مستقیم از کسی که گاوداره براش میگیرن که حداقل ارزش غذاییش بالا باشه 

امپول ب کمپلکسم اشتها رو خوب میکنه مثلا ماهی دو سه تا بزنه. بنظرم بهترین راهش اینه که کالری ای که با ...

بنظرتون بچه شش ساله چندقاشق باید غذا بخوره.از شیر بدش میاد.آب هویج بدش میاد.زینگ پلاس خوبه بدم بهش؟

مگه اینکه رفلاکس یا مشکلی داشته باشه الان برادرزاده من 8 سالشه رفلاکس داره انواع دکترا هم بردنش فاید ...

نه رفلاکس نداره.اتفاقا شیر گاو طبیعی میخرم میجوشونم میدم به زور یه استکان میخوره.ولی اصلا وزنش روی خط قرمزه نگرانشم.دکترم بردم هیچی به هیچی

عزیزم شربت اشتهاآورباریج باطعم انارخیلی خوبه هیچ ضرری هم نداره هیچ موادشیمیایی هم نداره کاملاطبیعیه ...

من پسرم نه سالشه ولی 23 کیلو وزنشه میشه بهش داد؟ واینکه قیمتش چنده؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.