2777
2789
عنوان

بین این دو راهی کدوم بهتره

177 بازدید | 30 پست

دارم دیوونه میشم واقعا

بین مهندسی کامپیوتر غیر انتفاعی با سوابق

یا پشت کنکور موندن برا سال دوم 

اگه نظری راجع ب هیچکدوم نداری میشه لاقل یه چی بگی اروم شم 💛

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

من تو این دو راهی مونده بودم کنکور رو انتخاب کردم البته من سال های گذشته نمی‌خوندم کنکور هم ندادم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میخوای قشنگ و درست حسابی بخونی برخلاف سال قبل

بشین پشت وگرنه برو یک رشته دیگه البته اگر علاقه داری

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

رشته مهمتر از دانشگاهه.

به سال پیش نگاه کن،اگه بازم قراره تکرار بشه سال پیش،نه پشت نمون.

و درنهایت اینکه هرچی قسمته همون اتفاق میفته‌.ممکنه یکی اینجا یه حرفی بزنه و همون بشه جرقه و سوقت بده سمت تقدیرت.

نگران هیچی نباش

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

من تو این دو راهی مونده بودم کنکور رو انتخاب کردم البته من سال های گذشته نمی‌خوندم کنکور هم ندادم

منم مث تو ی سری مشکلات درونی و بیرونی داشتم نخوندم مشکلات درونی رو حل میکنم ولی بیرونی فک نکنم فقط باید کنار بیام

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

متولد ۸۴ ام هیچوقت دیر نیست برای تلاش اجازه نده برات حسرت بشه شغل دلخواهت

منم از حسرته خیلی میترسم از طرفی هم واقعا خستم واسه یه سال دیگه🥺

منم مث تو ی سری مشکلات درونی و بیرونی داشتم نخوندم مشکلات درونی رو حل میکنم ولی بیرونی فک نکنم فقط ب ...

درونی با باشگاه بهتر میشی من امتحان کردم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
منم از حسرته خیلی میترسم از طرفی هم واقعا خستم واسه یه سال دیگه🥺

امسال هم به خودت فرصت بده اگه میتونی واقعا فقط پیوستگی داشته باش

درونی با باشگاه بهتر میشی من امتحان کردم

اخه باشگاه وقتمو نمیگیره؟ خودم بشدت علاقه دارم و بشدت نیاز دارم ولی میترسم نتونم امسال صدمو بزارم

امسال هم به خودت فرصت بده اگه میتونی واقعا فقط پیوستگی داشته باش

قراره خیلی سخت باشه 💔