2777
2789

بچه ها ازم جزوه خواستن من همیشه جزوه ام کامله خیر سرم فقط با این دوستم برداشت جزوشو فرستاد تو گروه زودتر از من بعد جزوه اش ناقص بود بهش گفتم ناقصه گفت چی میگی کامله جزوم منم هیچی نگفتم دیگه 

امتحانمون چهارشنبه دادم آخریش بود این سشنبه بهم پیام میشه لطف کنی کامل جزوه ات رو بفرستی الان استرس دارم جزوم ناقصه ... منم همرو فرستادم اینم برداشت همونجا که براش فرستادم رو پی دی اف کرد فرستاد تو گروه نوشت یادم رفت اینارو بفرستم ادامشه ببخشید دیر شد 

عصبی ام از خودم گریه میکنم انقدر احمق و ساده ام از خودم بدم میاد همیشه ازین کارا می‌کنه من چشم پوشی میکنم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی گروه بگو میگفتی خودم همینجا میفرستادم دیگه ببخشید زحمتت شد جزوه ام پی دی اف کنی

ترسبدن اگه بگم بچه ها فکر می‌کنن حسودم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

وای لجم گرفت ازش 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ترسبدن اگه بگم بچه ها فکر می‌کنن حسودم

نترس

همین پیام این کاربر رو کپی کن ریپلای بزن و تمام

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چرا گریه می‌کنی 😐

توی گروه بنویس ممنون که پی دی افش کردی بچه ها جزوه منه دوست داشتین استفاده کنین 😁

اگر هم جوابت داد بگو  از کی تاحالا دست خطت کپی من شده😝 اسکرین حرفاش هم بفرست 

ضایعش کن ابروشو ببر 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

گفتم اگه بگم میگن حسودی کردم

چه حسودی اسکرین داری حتی اگر جوابتو بده اون باید بترسه که ابروش میره

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

این‌بار گذشت

از ترم بعد دستت اومد چجوری رفتار کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم