2777
2789

من دقیقا سر تاریخ خودم پریود شدم

روز اول تقریبا زیاد بود

روز دوم نسبتا کم شد 

روز سوم تقریبا تموم شده

قبلا اینجوری بود که تا روز 4_۵ خونریزی هست بعد خیلییییی کم میشه دوباره تا روز 8_۹ ادامه داره

حالا با اینکه الان به این زودی قطع شده ممکنه حامله باشم؟ 

الان که ماه رمضون هست کی بهتره بی بی چک استفاده بشه؟ 

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

ببخش استاتر

دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات بفرستین دارم دق میکنم حالم خوب نیست دعا کنید اشتباه بوده باشه

فردا دوباره قراره ازمایش بده احتمالا اشتباه باشه

کامنتهارو میخونم ببخشید جواب نمیدم لایک میکنم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش استاتر دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات ب ...

ان شاءالله که تشخیص اشتباه دادن

پریودی توی بارداری معمولا خیلییی کمه اما برای اطمینان بیبی چک بذار

خالمم اینجوری بوده البته

ولی میگفت خونریزیش به رنگ قهوه ای بوده

ببخش استاتر دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات ب ...

صلوات فرستادم عزیزم انشاله اشتباه تشخیص داده باشن بهتر نیست یه تاپیک بزنی و بچه ها پربازدیدش کنن اینجوری اذیت میشی هر تاپیکی میزاری خیلی سخته انتظار میدونم چی میکشی😔