2777
2789
عنوان

جراحی بینی خیلی میترسم

16838 بازدید | 27 پست

سلاممم به همه طاعات قبول من یکشنبه عمل بینی دارم خیلی میترسسسسممم بهوش نیام ؟دیشب هم عادت شدم از استرس تورو خدا اونایی تجربه عمل داشتن بیان برام بگن که چه حسی داشتن؟شماها هم استرس داشتین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس هیچیت نمیشه

به بعدش فک کن که بینیت خوشگل میشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

ترس نداره من ۶سال پیش عمل کردم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من خیلی ترسوام در رابطه با دکتر و عمل ولی روز عمل انقد اروم بودم که خودم باورم نمیشد این منم انقد ارومم اصلا نه ترس داره نه درد من بد عمل یه مسکن هم نخوردم خیالت راحت اصلا عمل سختی نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
خداییی راحت بهوش امدی ؟

اره

من ۵ساعت تو اتاق عمل بودم با اینکه بینیم اصلا کاری نداشته بود

۱از اتاق عمل اومدم بیرون ۲یا۲ونیم هم بهوش اومدم

من چون بدنم به داروها بیهوشی و بی حسی عکس العمل نشون میده دوتاسه بار خون بالا اوردم

چون وقتی اتاق عمل رو تخت خوابیدی همه خونا توی معده جمع میشه باید بالا اورده بشه

ولی بقیش خیلی خوب بود

چسب هم تا هرزمان ک دکتر‌گف بزززن اصلا الکی برندار و جوش الکی هم نخور ک تاثیر میذاره

من بینیم بعد عمل خیلی خوشگل شد دکترم‌گف تا سه ماه باید چسب بزنی

اما من فقط یه ماه و نیم زدم و دیگه نزدم خیلی هم‌گریه کردم و بینیمو با دستمال گرفتم الان سر بینیم کج شده یکم

هرچی دکتر گف گوش بده بهش

خدا حال همه رو خوب کنه..