2777
2789
عنوان

❤لا اله الا الله❤

2430 بازدید | 44 پست

میدونستین عبارت "لااله الا الله" جمله کاملیست که هنگام تلفظش لب تکون نمیخوره؟

وگفتن این ذکر باعث رفع تشنگی میشه؟

دانشمندان ثابت کرده اند که گفتن«لااله الا الله»بزاق دهان را به ترشح ماده ای وا می دارد که تشنگی را از بین می برد.

هیچ کار خدا بی حکمت نیست، حتی گفتن اذكارش

❤️بفرستین برای روزه دارا❤️

التماس دعا

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

بله اینو خونده بودم اما یه جایی گفتم مسخرم کردن 😐😐

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اینو خونده بودم اما یه جایی گفتم مسخرم کردن 😐😐

وااا چرا مسخره عزیزم تو هرچیزی رو ک میدونی درسته در راه خدا انتشار بده 😘ان شاالله اجرت باالله☺

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
بچه‌ها حال مامانم بد شد موقع سحری 😔😔میشه یه صلوات برای خوب شدنش بفرستید؟

آخی عزیزم من واسشون ۱۰حمد وصلوات میفرستم الهی ک به حق این سحر شفا پیدا کنن😔

وااا چرا مسخره عزیزم تو هرچیزی رو ک میدونی درسته در راه خدا انتشار بده 😘ان شاالله اجرت باالله☺

ممنونم عزیزم خدا به شما هم خیر بده که انتشار دادین 😍😍😍😍😍

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن