2777
2789
عنوان

❤لا اله الا الله❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 44 پست
ممنونم عزیزم  خیلی دل مهربون و پاکی داری  واقعا سبک شدم با شماها صحبت کردم  ان شاء ...

فدات شم عزیزم 😍😘😘الهی شکر ان شاالله همیشه شاد باشی 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
خواهش میکنم عزیزم خدا مادرتو حفظ کنه واست اصلا نترس اگه روزه میگیرن شاید عوارضش باشه فشارشونو بگیر ...

چی بگم آخه با اون حالش روزه هم میگیره آخه 

بمیرم براش با اون حالش پا شده بود سحری آماده کرده ام بود 😢

مرسی از همدردیت عزیزم 

بازم سبک شدم با شماها حرف زدم

خدا حفظت کنه گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم آخه با اون حالش روزه هم میگیره آخه  بمیرم براش با اون حالش پا شده بود سحری آماده کرده ا ...

الان حالشون خوبه؟

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
خب عزیزم واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد این حالات از روزه هم میتونه باشه چیزی نیست نگران نباش ماهم همه وا ...

آخه نه اینکه مامانم مریض نمیشه معمولا برای همین اینطوری مریض شدنش خیلی برام سخت بود 

ببخشید شما رم ناراحت کردم دوست مجازی عزیزم

اگه با شماها حرف نمیزدم دلم میترکید تا صبح 😢

چی بگم آخه با اون حالش روزه هم میگیره آخه  بمیرم براش با اون حالش پا شده بود سحری آماده کرده ا ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحالم اگر ذره ای آرومت کرده باشم.

از حالش خبر بده بهمون.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
آخه نه اینکه مامانم مریض نمیشه معمولا برای همین اینطوری مریض شدنش خیلی برام سخت بود  ببخشید شم ...

عزیزدلم میدونم چی میگی 

ولی اصلا نگران نباش چیز خاصی نیست توسل کن به امام زمان ان شااالله بلاشون دور باشه 

نمیدونم ک  من طبقه بالا هستم توی اتاقم  احتمالا الان خوابه

چیزی نیست ان شاالله نگران نباش 😘عزیزم حتما فردا از حالش با خبرمون کن ان شاالله با خبر خوش بیای 

@یااااااس     @آتناجونی     دوستای گلم گفتین از حال مامانم بگم مامانم هنوز ...ی

عزیزدلم ممنونم ک گفتی عزیزم ان شاالله که هررچه زودتر خوب میشه 😘😘😘چه علایمی داره الان شاید ویروسی چیزی باشه 

@یااااااس     @آتناجونی     دوستای گلم گفتین از حال مامانم بگم مامانم هنوز ...

عزیزم انشاالله خوب میشه دکتر بردینش؟ نزار روزه بگیره عزیزم

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍