2777
2789
عنوان

❤لا اله الا الله❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها از همتون ممنونم ❤❤ منم برای شما فرستادم

😘عزیزم ممنونم ازت الهی ک هر چه زودتر حالشون خوب بشه واسشون دعا میکنم نگران نباش 😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
😘عزیزم ممنونم ازت الهی ک هر چه زودتر حالشون خوب بشه واسشون دعا میکنم نگران نباش 😘

ممنونم گلم 

شایدم چیزی نباشه ها ولی مامانم خیلی سخت پیش میاد مریض بشه 

نمیدونم درکم میکنید یا نه ولی من خیلی آدم استرسی هستم دیروز خواب دیدم مامانم مرده امروز یهویی مریض شد 

شاید فکر و خیالم بیخودی و الکی باشه ولی دست خودم نیست دارم گریه میکنم 

ممنون از لطفت عزیزم

ممنونم گلم  شایدم چیزی نباشه ها ولی مامانم خیلی سخت پیش میاد مریض بشه  نمیدونم درکم میکن ...

فرستادم عزیزم.خدا نکنه عزیزم ولی تو خودت این حال مادرتو جذب کردی الان تو ذهنت بیار که مادرت سالمه و خوشحاله اینو تجسم کن مطمین باش که ایت اتفاق میفته و در ضمن کنارش برای کسالتش تلاش کن رفع بشه

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
فرستادم عزیزم.خدا نکنه عزیزم ولی تو خودت این حال مادرتو جذب کردی الان تو ذهنت بیار که مادرت سالمه و ...

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله حاجت روا باشی 

مرسی از مهربونیت 

نمیدونم شاید درست میگید آخه اصلا به این قضیه فکر نمیکردم همون لحظه که از خواب بیدار شدم گفتم خب عمر مامانم زیاد شده و فراموش کردم 

آخه نمیدونید که مامانم اصلا مریض نمیشه سال تا سال سرما خوردگی هم پیدا نمیکنه بعد یهو هم تهوع داشت هم سرگیجه هم سردرد 😢

ممنونم گلم  شایدم چیزی نباشه ها ولی مامانم خیلی سخت پیش میاد مریض بشه  نمیدونم درکم میکن ...

عزیزدلم 😘 به نیت شفاشون ۱۰۰توحید میخونم آجی جونم نگران نباش ان شاالله به حق فاطمه ی زهرا به خیر میگذره

عزیزم خوابی رو هم ک دیدی مردن تو خواب تعبیرش دراز بودن عمر هست ان شاالله که مادرتون عمر طولانی وباعزتی داشته باشن 😘صدقه بده خودتو نگران نکن چیزی نیست ان شاالله 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
ممنونم عزیزم  ان شاءالله حاجت روا باشی  مرسی از مهربونیت  نمیدونم شاید درست میگید ...

خواهش میکنم عزیزم خدا مادرتو حفظ کنه واست

اصلا نترس اگه روزه میگیرن شاید عوارضش باشه

فشارشونو بگیرید اگر بالا نبود عسل و آب و پودر زنجبیل بهشون بدید شاید از افتادن فشار باشه

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
عزیزدلم 😘 به نیت شفاشون ۱۰۰توحید میخونم آجی جونم نگران نباش ان شاالله به حق فاطمه ی زهرا به خیر میگ ...

ممنونم عزیزم 

خیلی دل مهربون و پاکی داری 

واقعا سبک شدم با شماها صحبت کردم 

ان شاءالله خدا به شما عوض خیر بده

یکم آروم شدم

ممنونم عزیزم  ان شاءالله حاجت روا باشی  مرسی از مهربونیت  نمیدونم شاید درست میگید ...

خب عزیزم واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد این حالات از روزه هم میتونه باشه چیزی نیست نگران نباش ماهم همه واسه سلامتیشون دعا کردیم☺😘ان شااالله بخیر میگذره من حالتو درک میکنم😥منم همین قدر رو مامانم حساسم خدا همه ی مادرا رو سالم نگه داره ❤روح در گذشتگان هم قرین رحمت کنه