2777
2789
عنوان

دوستان بیایید کمک متاهلا و عاقلا

123 بازدید | 16 پست

لطفا بچه مچه نیاد

شوهرم دو سری هست که پیامای مشکوک داره ... یارو همش میگه دوست  قدیمی م و ...

شوهرم به من نگف من دستم بود پیامش اومد دیدم ب روی خودم نیاوردم...

سری قبل هم اتفاقی دیدم 

قبل از ازدواج شوهرم میگف میخام خطم عوض  کنم...

خیلی نگرانم میدونم یارو مرده ولی ممکنه آدم درستی نباشه

بنظرتون میتونم ی خط ثابت همراه اول برا شوهرم کادو بخرم؟؟ چجوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام مشکوک چی بود ؟ 

شاید بی جهت حساس شدی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شوهرم پرسیده خودت معرفی کن یارو طفره میره میگه ی دوس قدیمی

مشکوک نیس ، دارن سربه سرش میزارن ، یه مدت دیگه مشخص میشه کیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بابا شوهرم زنگ میزنه جواب نمیدن من بهش چیزی نگفتم الان تماس دیرم میترسم جدی

خودت چی حدس میزنی