artin92 مدیر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 عنوان دوستانی که مشکل نازایی دارین.میشه کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست سلام ممنونم که اومدین.دکترم برامن آمپول آی وی اف-ام وبرای همسرمکپسول کیوتین پلاس ویه مایعی هست به اسم الکارنتین نوشته اینابراچیه.مامشکل نازایی داریم.داروهای دیگه هم نوشته که اونارومیدونم براچیه.ممنون میشم راهنمایی کنید. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘 1398/02/20 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 اره عزیزم وقتی استرس داشته باشی اسپرم و تخمک لقاح انجام نمیدن انجامم بدن سلول تخمم تشکیل بشه وقتی می ... آره والله درست میگین.من توبارداری اولم پنجماه تواقدام بودم زیاداهمیت نمیدادم وماه چهارمم فهمیدم کیست دارم وماه پنجم باوجودکیست باردارشدم.ولی حالا۲۲ماه گڋشته وبه قول دکتراکه نرمالیم ولی میدونم استرسم مانعش میشه.ولی دست خودم نیست. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 کیست خونریزی؟ توضیح بیشتر نداد؟اگ کیست معمولی باشه خودش فعالیت کنی یا ال دی بخوری رفع میشه و مشکلی ن ... نه توضیحی ندادچون گفت مشکلی نیست رفع میشه حتی دارونداد براهمین زیادنپرسیدم.البته من روزدوم پریودم بودوسونوواژینال کرد واونوگفت. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 آره والله درست میگین. من توبارداری اولم پنجماه تواقدام بودم زیاداهمیت نمیدادم وماه چهارمم فهمیدم کی ... منم نمیتونستم استرس نداشته باشم ولی از روزی ک فهمیدم بچه دار نمیشیم دیگ نه بی تابی میکنم نه استرس دارم
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 نه توضیحی ندادچون گفت مشکلی نیست رفع میشه حتی دارونداد براهمین زیادنپرسیدم. البته من روزدوم پریودم ... پس مهم نباشه برات رفع میشه
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 منم نمیتونستم استرس نداشته باشم ولی از روزی ک فهمیدم بچه دار نمیشیم دیگ نه بی تابی میکنم نه استرس دا ... عزیزم اینطوری نگو انشاالله بزودی میای وخبربارداریتومیدی خدابزرگه خدابخوادهمه چی حله این دکترا ،داروها همش وسیلسبخداتوکل کن خدابندشوناامیدنمیکنه. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 عزیزم اینطوری نگو انشاالله بزودی میای وخبربارداریتومیدی خدابزرگه خدابخوادهمه چی حله این دکترا ... از سر ناامیدی نیست عزیزم همینطوری دیگ دلم اروم گرفت قبلش همش دنبال علامت و بی بی چک و...بودم ان شاالا مرسی عزیزم
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 از سر ناامیدی نیست عزیزم همینطوری دیگ دلم اروم گرفت قبلش همش دنبال علامت و بی بی چک و...بودم ... من خودم اینماه شش روزعقب انداختم وچهارتابببی چک مثبت شد قراربودشنبه برم آزمایش بعدم دکتربراتشکیل پرونده و...که دیروزفهمیدم مثبت کاڋب بوده.شماهم انشاالله باردارمیشی انشاالله خدابراتون بهترینارورقم بزنه. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 من خودم اینماه شش روزعقب انداختم وچهارتابببی چک مثبت شد قراربودشنبه برم آزمایش بعدم دکتربراتشکیل پرو ... یعنی ازمایش خونت منفی شد فهنیدی کاذبه ؟مارک بی بیت چی بود؟ان شاالا واسه شما و منم و همه اونایی ک منتظرن خدا بخاد
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 یعنی ازمایش خونت منفی شد فهنیدی کاذبه ؟مارک بی بیت چی بود؟ ان شاالا واسه شما و منم و همه اونایی ک م ... مرسی عزیزم همچنین شمابیبی چکم مدیکوربود.البته تواین مدت مدیکوراستفاده کردم منفی میشد ولی ایندفعه مثبت شد.آزمایش خون میخواستم شنبه برم که نشد. دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 مرسی عزیزم همچنین شما بیبی چکم مدیکوربود.البته تواین مدت مدیکوراستفاده کردم منفی میشد ولی ایندفعه م ... مدیکور لعنتی مثبت کاذبش زیاده
artin92 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 مدیکور لعنتی مثبت کاذبش زیاده آره والله دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘