2777
2789
عنوان

دوستانی که مشکل نازایی دارین.میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
اره عزیزم وقتی استرس داشته باشی اسپرم و تخمک لقاح انجام نمیدن انجامم بدن سلول تخمم تشکیل بشه وقتی می ...

آره والله درست میگین.

من توبارداری اولم پنجماه تواقدام بودم زیاداهمیت نمیدادم وماه چهارمم فهمیدم کیست دارم وماه پنجم باوجودکیست باردارشدم.

ولی حالا۲۲ماه گڋشته وبه قول دکتراکه نرمالیم ولی میدونم استرسم مانعش میشه.

ولی دست خودم نیست.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
کیست خونریزی؟ توضیح بیشتر نداد؟اگ کیست معمولی باشه خودش فعالیت کنی یا ال دی بخوری رفع میشه و مشکلی ن ...

نه توضیحی ندادچون گفت مشکلی نیست رفع میشه حتی دارونداد براهمین زیادنپرسیدم.

البته من روزدوم پریودم بودوسونوواژینال کرد واونوگفت.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره والله درست میگین. من توبارداری اولم پنجماه تواقدام بودم زیاداهمیت نمیدادم وماه چهارمم فهمیدم کی ...

منم نمیتونستم استرس نداشته باشم ولی از روزی ک فهمیدم بچه دار نمیشیم دیگ نه بی تابی میکنم نه استرس دارم 

منم نمیتونستم استرس نداشته باشم ولی از روزی ک فهمیدم بچه دار نمیشیم دیگ نه بی تابی میکنم نه استرس دا ...

عزیزم اینطوری نگو انشاالله بزودی میای وخبربارداریتومیدی خدابزرگه 

خدابخوادهمه چی حله این دکترا ،داروها همش وسیلس

بخداتوکل کن خدابندشوناامیدنمیکنه.

عزیزم اینطوری نگو انشاالله بزودی میای وخبربارداریتومیدی خدابزرگه  خدابخوادهمه چی حله این دکترا ...

از سر ناامیدی نیست عزیزم همینطوری دیگ دلم اروم گرفت قبلش همش دنبال علامت و بی بی چک و...بودم 

ان شاالا مرسی عزیزم

از سر ناامیدی نیست عزیزم همینطوری دیگ دلم اروم گرفت قبلش همش دنبال علامت و بی بی چک و...بودم  ...

من خودم اینماه شش روزعقب انداختم وچهارتابببی چک مثبت شد قراربودشنبه برم آزمایش بعدم دکتربراتشکیل پرونده و...

که دیروزفهمیدم مثبت کاڋب بوده.

شماهم انشاالله باردارمیشی انشاالله خدابراتون بهترینارورقم بزنه.

من خودم اینماه شش روزعقب انداختم وچهارتابببی چک مثبت شد قراربودشنبه برم آزمایش بعدم دکتربراتشکیل پرو ...

یعنی ازمایش خونت منفی شد فهنیدی کاذبه ؟مارک بی بیت چی بود؟

ان شاالا واسه شما و منم و همه اونایی ک منتظرن خدا بخاد

یعنی ازمایش خونت منفی شد فهنیدی کاذبه ؟مارک بی بیت چی بود؟ ان شاالا واسه شما و منم و همه اونایی ک م ...

مرسی عزیزم همچنین شما

بیبی چکم مدیکوربود.البته تواین مدت مدیکوراستفاده کردم منفی میشد ولی ایندفعه مثبت شد.آزمایش خون میخواستم شنبه برم که نشد.