2777
2789
عنوان

دوستانی که مشکل نازایی دارین.میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست

ما هم نزدیک ۵ ساله نازایی بدون علت داریم .هر کاری کردیم تا حالا نتیجه نگرفتیم .دوباره میخوایم آی وی اف کنیم

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال پیش آزمایش داد که نرمال بود.ولی بعدش مشکل پروستات پیداکرده براهمین اینارودادودوباره آزمایش نوشت. ...

عزيزم روش هاي طبيعيم امتحان كن هر شب معجون شير موز و گردو و خرما و عسل بده بهش و عسل و سياه دانه ناشتا بده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
ما هم نزدیک ۵ ساله نازایی بدون علت داریم .هر کاری کردیم تا حالا نتیجه نگرفتیم .دوباره میخوایم آی وی ...

انشاالله بزودی نتیجه بگیدین.انشاالله

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزيزم روش هاي طبيعيم امتحان كن هر شب معجون شير موز و گردو و خرما و عسل بده بهش و عسل و سياه دانه ناش ...

انشاالله اینم شروع میکنم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
یعنی یه بار ای وی اف رفتین؟

آره آی وی اف.آی یو آی 

.لاپاراسکوپی .هیستروسکوپی.دوره های دارویی .طب اسلامی .طب سنتی 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
انشاالله بزودی نتیجه بگیدین.انشاالله

ممنون عزیزم ان شاءالله دامن همه منتظرا زودتر سبز بشه

اگ هیچ مشکلی ندارین فقط یه خورده صبر داشته باشین و ارامش خودش میشه

واقعااسترس خودش ازعوامل نازاییه.

اسپرم شوهرت چنده

راستی دکتربهم گفت یه کیست خونریزی توتخمدانته که مشکلی نیست.شمامیدونین اونچی

واقعااسترس خودش ازعوامل نازاییه.

اره عزیزم وقتی استرس داشته باشی اسپرم و تخمک لقاح انجام نمیدن انجامم بدن سلول تخمم تشکیل بشه وقتی میخاد لانه گزینی کنه تو رحم نمیتونه و دفع میشه استرس کوفتی رو همه چی تاثیر داره

راستی دکتربهم گفت یه کیست خونریزی توتخمدانته که مشکلی نیست.شمامیدونین اونچی

کیست خونریزی؟ توضیح بیشتر نداد؟اگ کیست معمولی باشه خودش فعالیت کنی یا ال دی بخوری رفع میشه و مشکلی نداره ولی کیست خونریزی رو من نشنیدم تا حالا