الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بچه ها تا 7سالگی باخودتن.بعدم که واسه دختر 9 سالگی و پسر 15 سالگی دادگاه تشکیل میدن ببینن صلاح بچه اینه که با کدوم باشه و خودشم چجوری میخواد.ولی شما قبل ارهراقدامی حتما یه وکیل بگیر یا حداقل بایه وکیل مشورت کن اگه نمیتونی بری ازاین سایتای وکالت کمک بگیر سرچ کن میاد شماره تلفن و اینا داره زنگ بزن راهکار بهت بدن آخه اگه تو بری و دادخواست طلاق بدی شوهرت میتونه مهریه نده و خلاصه خیلی سخت میشه اما وکیل بهت میگه چیکارکنی مثلا قدم تول میگه نگو طلاق مهریه رو بزار اجرا.البته اگه به رندگیت درصدی هم امیدداری بدین پیش مشاور و زندگیتونو بخاطر خودتون و بچه ها حفظ کنین
به این دلایل به طلاق فکر نکن اونم با دو تابچه پشتوانه هم که نداری.شوهرت که میگی دو هفته سه هفته نیست ...
راست میگه دوستمون کاملا بت نظرش موافقم بشین فکرکن و همه چی رو بسنج.ببین همینجوری بهتره باشه یا طلاق.آخه اینجوری حداقل بچه هات هم پدر و هم مادر دارن و اینکه ازنظدمالی هم تامینی از نظر عاطفیم که خب طلاقم بگیری همینه.بازم خودت عزیزم بهترمیدونی ازمشاورم کمک بگیری خیلی خوبه