2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک چیز میگم خوب بهش فکر کن...

احتمالا بعد از طلاق اونقدر شرایط سخت میشه که با خودتون میگید "اگر میخواستم اینهمه سختی رو تحمل کنم، میموندم سر زندگی و بچه هام و اونجا تحمل میکردم!"

هر چیزی سختی خودش رو داره...

فکر نکنید با طلاق آسوده میشید...

بجای اینکه بعدا سختی ها رو تحمل کنید و بار مشکلات دو برابر شده رو به دوش بکشید همین الان روی خودتون و مشکلاتتون تمرکز کنید و حلشون کنید یا صبرتون رو بیشتر کنید

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
گفت حوصله ات رو ندارم و بخاطر اينكه حوصله اخمت رو جلو بقيه ندارم و نميخوام سر زبون بيافتن ميام سمتت

بگو عزیزم راحت باش اخم نمیکنم من با بچه هام زندگیمو میکنم   ی مدت مال خودت باش ب خودت برس غم و بزار کنار   حرفاشو گوش نکن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
همه چي رو تحمل كردم حتي خيانت و بي پولي و همه چي الان كه وضع خوب شه هرجور ميخواد رفتار ميكنه

حال ندارم کل تاپیک بخونم ،اگه طلاق نگرفتی که هیچ ، ولی اگه خواستی طلاق بگیر قبلش باش خوب شو پس اندازه پول ازش بگیر جمع کن بعد طلاق بگیر ،البته منظورم این نیست که کل دارایش بگیری،ولی جمع کن پشتوانه ات بشه