2777
2789
چيزي نميگيد برم؟!

عزیزدلم حتما شمام یه ایرادایی دارین. غرغر میکنی که این حرفارو زده یا اینکه باید دیوانه باشه. شوهره فرشته که نیس عصبی میشه حتما مشکلاتی داره. زیاد جدی نگیر حرفاشو. میدونم به محبت و توجه احتیاج داری اما باید قوی باشی عزیزم. اگه طلاق بگیری فک کردی ازدواج دومت بهتر میشه نه بابا همه مردا همینن. چون شما عوض نمیشین. اگه خودتو تغییر بدی شوهرتم عوض میشه. 

وضعیت منم مثه شماست دلم میخواد. جدا شم خیلی اشتباه کردن بچه دار شدم ،بچه ام رو. دوست دارم ولی همسرم بی نهایت بهم توهین کرده دیگه خسته شدم، الان چند. روز. قهرم اینطوری بهتره ،قبل از. بچه دار. شدنم نمیترسیدم وقهر. میکردم وای بعد. بچه هی کوتاه میامدم اونم بیشتر. بد رفتاری میکرد. ترس تنها موندن وشدن داشتم ولی الان حالم بهتره،انگار. بهتره از هم دور. باشیم منم ارامش میخوام

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حتما شمام یه ایرادایی دارین. غرغر میکنی که این حرفارو زده یا اینکه باید دیوانه باشه. شوهره ف ...

نه بخدا هيچوقت اندازه اون غر نميزنم هميشه به حرفاش گوش دادم اسم بچه ها رو اون انتخاب كرده اختيار همه چي دستش بوده منم قبول كردم كه ازم راضي باشه اما انگار نتيجه عكس داده و حالا هم برا اعتراض و عوض شدن ديره چون طاقت مخالفت نداره

شوهر منم همینه بعد سه هفته منو برده خونه مامانم وقتی اومده دنبالم باد و دعوا دنبال بهونه همیشه همینطوره من که فقط سکوت میکنم و البته کم محلی به قول خواهرم محلش نده خودش خشک میشه میافته 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

نه بخدا هيچوقت اندازه اون غر نميزنم هميشه به حرفاش گوش دادم اسم بچه ها رو اون انتخاب كرده اختيار همه ...

خب راههای دیگه رو انتخاب کن. هرکاری کن بجز رفتارای گذشتت. فوقش خودش درخواست طلاق میده. پول جمع کن عزیزم. احتمال طلاق بده. بجای خریدای گرون قیمت چیزای ارزون بخر و بقیشو پس انداز کن.باید زرنگ باشی. انگار ابروش پیش خانوادش براش مهمه. پس سعی کن زیاد توی مراسمات و مهمونیهای خانوادش شرکت کنی و هربار ازش پول بگیری واسه خرید لباس و کادو این چیزا. باید واسش فیلم بازی کنی و پولاتو جمع کنی.