2777
2789

سلام مامانی ها....نوزاد من 44 روزش هست , از 12 روزگی به خاطر کولیک بهش دارو میدادم...چند تا دکتر بردم و داروهای متفاوت تا بهتر شد , تا این که از وقتی رفته تو 40 روزگی هر شب حدودا از ساعت 7 شب شروع به گریه میکنه تا 12 شب که دیگه یک ساعت آخر گریه اش فوق العاده شدید میشه جوری که میخاد از حال بره . و من هر کاری میکنم آروم نمیشه...سه بار بردم بیمارستان شبها اما چیز دقیقی بهم نگفتن و برگشتم خونه . دیشب دیگه بستریش کردن , گفتن شاید پیچ خوردگی روده باشه , یا عفونت کلیه...سونو کردن نه روده هاش بود نه کلیه اش... امروز هم متخصص گفت سالمه فقط از دلدرد و کولیک هست گریه هاش... میخواستم ببینم کسی بوده دلدرد بچه اش اینقدر شدید باشه که از گریه بخاد از حال بره؟؟ من از دیشب تا حالا یک ثانیه نخابیدم و الان جلو در بخش دارم گریه میکنم . خواهش میکنم هر تجربه ای دارید بگید من دعاتون میکنم . من فکر میکنم علت این همه گریه چیز دیگه ای هست که مشخص نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر پسره بیضش مشکلی نداره یا خدای نکرده آپاندیس?

بعد از شیر دادن ; آروغشو می گیری? شربت گریپ میکسچر ضد کولیک بهش دادی? نکنه از گریه زیاد فتق گرفته باشه. بگو چک کنن. می دونم چه حالی داری. خدا کمکت کنه

عزیزم پسرمن تا6ماه شب تاصبح گریه میکرد ومن باید توخیابون هاباهمسرم میگشتیم تااروم بشه وبخوابه بعضی ب ...

واقعا خیلییی شدید گریه میکرد؟ این زجه میزنه... من بیچاره هم نمیدونم چیکارش کنم. 

پسر برادر من تا سه ماه حتی یه لحظه هم گریه اش قطع نمیشد 

قسم میخورم فقط درصورتیکه خوابش می اومد آروم میشد یه کم 

سه ماه تمام خوابش خیلی کم گریه ی شدید در حد مرگ 

در حد مرگ که گفتیم مرد  بخدا کبود میشد نمیخوابید 

هیچ مشکلی هم نداشت 

الان میره پیش دبستانی صحیح و سالم 

واقعا خیلییی شدید گریه میکرد؟ این زجه میزنه... من بیچاره هم نمیدونم چیکارش کنم. 

اگه مشکلی داشت توازمایش معلوم میشد پس نگران نباش داروهاش روبهش بده وصبورباش انشالله بهترمیشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید

رو دستات به شكم بخوابونش ولي سرشو بالا بگير با يه دستتم پشتشو با روغن زيتون ماساژ بده 

خيلي كمتر ميشه گريه هاش ولي تا 6ماه همينن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

من  خودم تا ۴ ماهگی همین بودم. مامانم میگفت دقیقا از غروب شروع میکردی تا ۱۲ شب. بعد ۴ ماه خوب خوب شدم. یکی از دکترای معروف شهرمون به مامانم گفت نگران نباش سالمه و بعد از ۴ ماهگی خوب میشه که همین هم شد. اینقدر هم دختر سالم و زرنگ و خوبی ام😁

البته کولیک داشتم که چاره اش فقط تحمل و صبره عزیزم

🤔
پسر برادر من تا سه ماه حتی یه لحظه هم گریه اش قطع نمیشد  قسم میخورم فقط درصورتیکه خوابش می اوم ...

تو رو خدا؟؟؟ دقیقا اینم از گریه کبود میکنه... باور کن هیچ چیز تو دنیا الان بیشتر از کامنت شما منو خوشحال نکرد....امیدوارم به هر چیزی میخای برسی عزیز دلم