2777
2789

از عید ب این ور خیلی گریه میکنه.همش غر میزنه..یه چیزیو بخواد یک ثانیه با تاخیر بدی خودشو میزنه ویک ساعت گریه میکنه،حتی یبار خودشو از سر پله ها انداخت....😐😶

وسط خیابون دراز میکشه و پاهاشو میکوبه زمین اگه به خواستش تن ندی...

خستم کرده 

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه های الکی میگیره و همش نق میزنه...هرچی دم دستش باشه پرت میکنه و میره از حرص ب شیشه و تی وی و اینا میکوبه مشتشو....

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
😨😨😨😨 چرا بچه ها اینجوری شدند ...پ چرا ماها اینطور نبودیم

من ک خودم خیلی مظلوم بودم... دخترمم خییییلی آروم بود.همه میگفتن خوشا ب حالت.از عید ب اینور کلا عوض شد