2777
2789
عنوان

میشه بگین چند سال بعد از عروسی خونه دار شدین +شغل شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست
پس چی...از بس بهمون گفتن دیوونه شدیم هرشب دعوا داریم هر شب  

خب چرا باهاش دعوا میکنی سر خونه؟اونم بخاطر حرف بقیه.الان خیلیا مستاجرن تا چندین سال.وضع اقتصادیم خیلی خرابه دیگه به سختی میشه خونه خرید یا ساخت.دیگه با دعوا روی خونه کاری نکن که بیشتر بهش فشار بیاد.

زندگی رو جهنم نکنید بخاطر خونه.

همینکه الان سقف بالاسرتره خداروشکر کن حالا چه اجاره چه مال خودتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای با ماهی ۵ خونه ندارید یه کم برنامه ریزی کنید خوب

نه عزیزم سال اول ازدواج یه ماشین و مغازه معمولی گرفتیم همونه شوهرم زیردستش چندتا کارگر داره کار و کارگاه مال خودشه اما انکار تو پولش طلسم افتاده بی برکته چندساله توحسرت یه خونه ایم

هیچوقت فکرنکن خوشبختی به ماشین و خونه است .....یه دوستی دارم خیلی وضع مالی شوهرش خوبه مهریش هم خیلی سنگین بود ۱میلیارد مهریش بود گفت میبخشم ولی حضانت پسرمو بهم بده شوهرش چون وضعش خوبه گفت ن همون مهریتو بگیر و برو ......الان داره میمیره ازغصه و همش میگه بخدا مردهایی ک مال ندارن خیلی خوبن به حرف زنشون گوش میدن و واسش ارزش قائلن .....انشاللللله هم ک شما به زودی زود خونه میخرین 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
آره 

حالا فهمیدم

علتش همینه دیگه 

بالا دستیا ک نمیزارن چیزی گیر کارمندای بیچاره بیاد.

تابوده همین بوده کارمند دولت بدبخته 

من اگ بخوام ازدواج کنم هیچ وقت با کسی ک شغلش دولتیه ازدواج نمیکنم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

من ۸ ساله متاهلم و مستاجریم.نمیدونم چرا برام مهم نیست خونه خریدن😁

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
منم همینطور یجورایی دیگه توفامیل انگشت نما شدیم همه میگن بلاخره چیشد هنوز مستاجری با اینکه شوهرم جای ...

خب همه بگن همه خیلی بیخودکردن بهشون بگونترسیدوقتی خریدیم شماروبی خبرنمیذاریم😏

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
پدر شوهرم ده سال پیش فوت کرده برادر شوهرم بزرگتر از شوهرم یه خونه بزرگ داشت اونو فروخت باهاش زمین خ ...

خدا بیامرزه همچین برادر شوهریو...من که پدرشوهرم خیلی ساله فوت کرده شوهرم خرج مامانشم میده برادرشوهرم میلیاردره دو تا باغ داره پنج تا خونه داره سه تا کرج دو تا همدان دو تا مغازه داره همدان تازه جانبازم هست یه پولی ام از اونجا میگیره اما حتی خرج مامانشم نمیده...گاهی میده خیلی کم...