2777
2789
عنوان

میشه بگین چند سال بعد از عروسی خونه دار شدین +شغل شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامتن بابای من۲۹ساله ازدواج کردن هنو خونه ندارن اینا چی بگن اخه تواین سن باید هی اجاره نشینی و بره دنبال خونه اسباب کشی الانم صابخونشون خونه رو میخاد خونهام ک سربه فلک کشیده قیمتاش

واای با ماهی ۵ خونه ندارید یه کم برنامه ریزی کنید خوب

میخواستم من بگم ماهی ۵خوبه که

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
یعنی برادر شوهرتون واستون خریده

پدر شوهرم ده سال پیش فوت کرده

برادر شوهرم بزرگتر از شوهرم یه خونه بزرگ داشت اونو فروخت باهاش زمین خرید و دوتا خونه ساخت یکی برا ما و یکی برا برادر شوهرم کوچیکم اون هم ی خونه داره برا خودش 

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
پس چی...از بس بهمون گفتن دیوونه شدیم هرشب دعوا داریم هر شب 

منم همینطور یجورایی دیگه توفامیل انگشت نما شدیم همه میگن بلاخره چیشد هنوز مستاجری با اینکه شوهرم جای خونه مغازه وماشین خرید اما همچنان دردهان مردم باز است