2777
2789
عنوان

میشه بگین چند سال بعد از عروسی خونه دار شدین +شغل شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم بهتربهش فکر نکن واگرنه مثل ما داغون میشی

اره بابا مگه بیکارم

خداروشکر تو چادر که نیستیم

انشالله به وقتش خونه دار هم میشیم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نمیفهمم این همه که میگیدیعنی دقیقاکیا؟

مثلا فامیلای نزدیکم خاله هام زن عموهام یا دوستام هربار وهربار میبینمشون میگن هنوز خونه پیدا نکردید یا پولتون جورنشد یا قرعتون درنیومد منم میمونم چی بگم میگم شوهرم داره ارتقا شغل میده

عزیزم مامان بابای من28ساله ازدواج کردن پدرمنم کارمنده اماهنوزخونه نداریم ومستاجرهستیم یعنی الان مابا ...

اگه حرف مردم نبود من خیلی ام راحتم...اما اونقدر سر این مسئله اذیت میشم سر شب به شوهرم گفتم من دیگه از خونم نمیرم بیرون کسی ام نیاد اینجا گفت چرا گفتم چون هر کس به من میرسه میگه هنوز مستاجرین؟و این داغونم میکنه

خدا بیامرزه همچین برادر شوهریو...من که پدرشوهرم خیلی ساله فوت کرده شوهرم خرج مامانشم میده برادرشوهرم ...

وای چـقد خسیس

من برادرای شوهرم خیلی خوبن خیلی کمک میکنن

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
اگه حرف مردم نبود من خیلی ام راحتم...اما اونقدر سر این مسئله اذیت میشم سر شب به شوهرم گفتم من دیگه ا ...

اتفاقا خواهر من موقعی که ازدواج کرد شوهرش هم ماشین مدل بالا داشت هم خونه صد متری من خوشحال بودم چون می دونستم اونا پدرشوهرش کمک کرده ولی ما منتی سرمون نیس شکر خدا یکسال بعدش ماهم یه پراید و یه خونه نقلی خریدیم بدون کمک کسی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اگه حرف مردم نبود من خیلی ام راحتم...اما اونقدر سر این مسئله اذیت میشم سر شب به شوهرم گفتم من دیگه ا ...

برای مردم زندگی نکن 30سال بعدشایدهیچ کدوم ازاین مردم نباشن شایدحتی منوتوهم نباشیم خودتوعشق است

بیخودی زندگیوبه سرشوهربیچاره ات بایه مشت حرف خاله زنکی تلخ نکن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
مثلا فامیلای نزدیکم خاله هام زن عموهام یا دوستام هربار وهربار میبینمشون میگن هنوز خونه پیدا نکردید ی ...

خب بگن😐 که چی مثلا خیلی درگیرحرفای خاله زنکی نشیدبابا

خدایا هوای دلم را داشته باش...........