الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا فامیلای نزدیکم خاله هام زن عموهام یا دوستام هربار وهربار میبینمشون میگن هنوز خونه پیدا نکردید یا پولتون جورنشد یا قرعتون درنیومد منم میمونم چی بگم میگم شوهرم داره ارتقا شغل میده
عزیزم مامان بابای من28ساله ازدواج کردن پدرمنم کارمنده اماهنوزخونه نداریم ومستاجرهستیم یعنی الان مابا ...
اگه حرف مردم نبود من خیلی ام راحتم...اما اونقدر سر این مسئله اذیت میشم سر شب به شوهرم گفتم من دیگه از خونم نمیرم بیرون کسی ام نیاد اینجا گفت چرا گفتم چون هر کس به من میرسه میگه هنوز مستاجرین؟و این داغونم میکنه
اگه حرف مردم نبود من خیلی ام راحتم...اما اونقدر سر این مسئله اذیت میشم سر شب به شوهرم گفتم من دیگه ا ...
اتفاقا خواهر من موقعی که ازدواج کرد شوهرش هم ماشین مدل بالا داشت هم خونه صد متری من خوشحال بودم چون می دونستم اونا پدرشوهرش کمک کرده ولی ما منتی سرمون نیس شکر خدا یکسال بعدش ماهم یه پراید و یه خونه نقلی خریدیم بدون کمک کسی
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است