2777
2789
کاش منم میتونستم. چون هست ولی ازم دوری میکنه. چه فایده. وقتی گفتین تمومش کنیم چی گفت؟

خب خودت باید بِکنی از این رابطه . خیلی عصبی شد خیلی نمیدونس باید چیکار کنه . ولی بهش گفتم یادته میگفتم اینجوری نمیشه یا برو دنبال یکی مثل خودت یا اگه با منی درست کن اخلاقاتو. گوش نکردی اینم اخرش 

باهاش حرف بزن بچه ک نیستین روبه رو باهاش حرف بزن بگو الان قصدت چیه هدفت چیه 

خیلی باهاش حرف زدم. گفتم من جز تو کسی رو ندارم. نمیخوام این رابطه به هم بخوره یا بینمون دوری باشه. چون یکساله با حرف من نمیاد همو ببینیم. هر وقت خودش بخواد میاد. ولی به حرفام گوش نکرده. یه جورایی ازم دوری میکنه. واسه ازدواج بهش میگم، میگه من الان آمادگیشو ندارم. میترسم بیام تو زندگیت، زندگی تو رو هم خراب کنم. نمیدونم بهونه میاره یا هر چی. قبلا ازدواج کرده. دو سال پیش جدا شده. هر دو تو شهر غریبیم. از 4 سال پیش با هم آشنا شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کلام بگو عشــــــــــــق جدید میخوای دیگه چرا طفره میری

بخدا اگه این دختر باهام خوب بشه، هر کاری برای خوشحالیش می کنم. فقط بیاد سمت من، بهم محبت کنه. اگه من چیزی براش کم گذاشتم. ولی نمیاد. چه کنم. یه وقت بهتره، یه وقت دور میشه. نمیدونم با کسی دیگه رابطه داره. چی این وسطه که منو بلاتکلیف گذاشته و ازم دوری میکنه

خیلی باهاش حرف زدم. گفتم من جز تو کسی رو ندارم. نمیخوام این رابطه به هم بخوره یا بینمون دوری باشه. چ ...

ازاول میگفتی مطلقه بوده ...

ازاولش نباید این ریسکو میکردی عمرهردوتونو خودتون تلف کردین ...

بنظر من ک جداشین بهتره چون حت اگ ازدواجم کنین بازم اول و اخری ندارع این  رابطه

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
اگه واقعا  واقعا جوابش ن هست پس یعنی نمیخوادت و ب نفعتونه ک تمومش کنید ...

نمیگه نه. میگه آمادگیشو ندارم. یه بار ازدواج کرده و جدا شده. منو بلاتکلیف گذاشته. رفتارشم یه جوری که نه تموم میکنه بره، نه اونقد بهم نزدیک میشه که خیالم ازش راحت شه. الانم چند روزه که بهش پیام ندادم. اونم چند بار بهم پیام داد، ولی من ندادم. چون ازش ناراحتم

خب خودت باید بِکنی از این رابطه . خیلی عصبی شد خیلی نمیدونس باید چیکار کنه . ولی بهش گفتم یادته میگف ...

احتمالش هست باز بیاد سراغتون که از تصمیمتون کوتاه بیاین. من حیلی به این فکر کردم که به این دختر بگم ما دیگه به درد هم نمیخوریم. بهتره تمومش کنیم. ولی نتونستم. نمیدونم اگه بهش بگم چه عکس العملی نشون میده

نمیگه نه. میگه آمادگیشو ندارم. یه بار ازدواج کرده و جدا شده. منو بلاتکلیف گذاشته. رفتارشم یه جوری که ...

ببین داداش ازاول نباید این راهو میرفتیو این نوع دوستیو انتخاب میکردی ولی حالا دیگه شده گذشته گذشته و الان هم یبار امتحانش کن بگو میخوام برای همیشه باهات کات کنم چون فایده ای ندارع اگ بگه هرجور راحتی و بزارع بری ک یعنی واقعا نمیخوادت بازم هرجور خودت صلاح میدونی

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
ازاول میگفتی مطلقه بوده ... ازاولش نباید این ریسکو میکردی عمرهردوتونو خودتون تلف کردین ... بنظر من ...

من دل رفتنو ندارم. نمیتونم بگم تمومش کنیم. اونم نمیگه. یه رفتاراییش ناراحتم میکنه. دلم میخواد بیشتر با هم صمیمی باشیم. به حرف من گوش بده. میگم همو ببینم بهانه نیاره. ولی یکساله کارش همینه

احتمالش هست باز بیاد سراغتون که از تصمیمتون کوتاه بیاین. من حیلی به این فکر کردم که به این دختر بگم ...

۱۰۰% میاد شک ندارم همین فردا جلو محل کارمه. ولی دیگه من تصمیم خودمو گرفتم. مگه چقدر قراره عمر کنیم نصفشم این ادمای مریض بی لیاقت هدر بدن. به نظرم بشین با خودت یه تصمیم جدی بگیر و کلا بذارش کنار و تحت هیچ شرایطی نذار دیگه برگرده

ببین داداش ازاول نباید این راهو میرفتیو این نوع دوستیو انتخاب میکردی ولی حالا دیگه شده گذشته گذشته و ...

خیلی میترسم از گفتن این حرف. میترسم بهش بگمو اونم فکر کنه من دنبال بهانم. بگه باشه. بعدش من پشیمون شم. نتونم بدون اون تحمل کنم. دیگه هم راه برگشتی ندارم. نمیدونم بعدش چی به سرم میاد

این حرفتون بعید نیست. فقط کاش تموم میشد میرفت. چون اینطوری ادامه دادن فایده نداره. وقتی ازم دوری میک ...

شما که ادعا میکنین دوسش دارینو وابستشین چطور انقدر راحت حرف از رفتنش میزنین؟

۱۰۰% میاد شک ندارم همین فردا جلو محل کارمه. ولی دیگه من تصمیم خودمو گرفتم. مگه چقدر قراره عمر کنیم ن ...

خوش به حالت که دل دل کندنو داری. من یه پیام حاضر کردم که دیگه نیمخوام ادامه بدم. این رابطه دیگه تمومه. ولی دل فرستادنشو ندارم. الانم چند روزه من بهش پیام نمیدم، اون پیام میده. تو این شهر غریب دستشو گرفتمو نذاشتم کم بیاره. ولی نمیدونستم کارمون به اینجا میکشه

شما که ادعا میکنین دوسش دارینو وابستشین چطور انقدر راحت حرف از رفتنش میزنین؟

چون یکساله دارم دوری کردنشو تحمل می کنم. با هر زبونی تونستم بهش گفتم من فقط میخوام با هم خوب باشیم. با زبون خوش، با دعوا. ولی حاضر نشد به من نزدیکتر بشه. مثل قبل باهام صمیمی نیست. من سر رفتاراش افسردگی گرفتم. ده کیلو از وزنمو از دست دادم. کم غذا میخورم. به زور میخوابم. کارم به قرصو وانشناس کشید. ریه هامو با قلیون نابود کردم. دیگه باید چکار کنم؟ الانم درسته که میگم. ولی نمیتونم تمومش کنم

خوش به حالت که دل دل کندنو داری. من یه پیام حاضر کردم که دیگه نیمخوام ادامه بدم. این رابطه دیگه تموم ...

سعیتو بکن هرچی طولانی تر میشه بدتر میشه . بخدا تهش ۱ ماه میشینی گریه زاری میکنی بعدش رفته رفته عادی میشه نبودش البته خودت باید بخوای. 

بهترین راه فراموشی ام اینه که خودتو درگیر کنی . اگه درس میخونی تمرکز کن رو درست اگه کار میکنی تمرکز کن رو کارت . باشگاه برو با دوستات وقت بگذرون بعدش ببین چقدر راحت کنار میای

نمیگه نه. میگه آمادگیشو ندارم. یه بار ازدواج کرده و جدا شده. منو بلاتکلیف گذاشته. رفتارشم یه جوری که ...

در واقع من فک میکنم فعلا داره ناز میکنه

چون اگه وافعا نمیخواست خیلی قاطع میگفت نه

و ابن پیام دادناشم نشون میده که بهتون وابستس همچنان

ولی همونطور که گفتم بهتره یکم صبر کنید و با خودش در این مورد صحبت کنین

دلیل رفتاراشو ازش بپرسین و ازش بخواین که حس واقعیش بگه