2777
2789
اره وابستگی واقعا خیلی بده درکت میکنم . کلا دوستی طولانی مدت این مشکلا رو داره. ولی دیگه شده به خودت ...

زندگیم شده فکر کردن به این آدم. سر تغییر رفتارش خیلی ضربه خوردم. هم از لحاظ روحی، هم از لحاظ جسمی. خیلی باهاش حرف زدم که بیا با هم خوب باشیم، مثل قبل باشیم، دوستانه بهش گفتم، با دعوا بهش گفتم. ولی فایده نداشته. یه وقت یکم بهتر میشد، باز مثل قبل میشد. نه تمومش میکنه بره، نه رفتارشو بهتر می کنه. منم این وسط گیر افتادم. نمیتونمم تمومش کنم

چون تو این یه سال دیگه رفتارش مثل قبل نیست. و اینکه چند بارم واسه ازدواج بهش گفتم. ولی میگه من فعلا ...

به نظرم بیشتر صبر کنید تا ببینید رفتارش عوض میشه یا نه

و اینکه وابستگیتونو بهش کمتر کنیدو کمتر بهش پیام بدین

در واقع یکم ازش فاصله بگیرید ببینید اون سمتتون میاد یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چون یه تو این یه سال یه رفتارایی از خودش نشون داد که برای ازدواج مورد مناسبی نیست

میدونی اکثر شما پسرا همینین سرتاپا یکی هستین اولش ی دختریو با حرفای انچنانیتون اسکل میکنین ب خودتون وابسطه میکنین قول ازدواج میدین بعد ک تموم عشق و حالاتونو کردین ی بهونه ای تهش میزارین و همچیو تموم میکنین تو اقا پسری ک عین خیالتم نیس اینو بدون ک کارت بی جواب نمیمونه ن تو بلکه همه پسرایی ک اولش دخترو وابسطه خودشون میکنن بعد بطور خیلی اسوده همچیو تموم میکنن اونم ب بهونه های خیلی مختلف 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
اگه قیدمو زده تمومش کنه بره. چرا پیام میده؟ چرا یه وقتایی میاد منو ببینه؟

پس دیدی ؟ خودتم قبول کن ک داری بهونه میاریو اونی ک خسته شده تویی چون ب هدفات یا رسیدیو سیراب شدی یا نرسیدی میگی فایده نداره برم سراغ بعدی ....هع

ولی در کل وقتی یه دختر از جانب کسی که دوسش داره در امر ازدواج تاخیر ببینه یا اینکه متوجه شه طرف کلا یا فعلا قصد ازدواج نداره سعی میکنه خودشو بکشه کنار تا کمتر ضربه بخوره

فک کنم این خانومم با خودش جنگیده و موفق شده که وابستگیشو به شما کم کنه

اینو بر اساس تجربیات شخصی میگم

زندگیم شده فکر کردن به این آدم. سر تغییر رفتارش خیلی ضربه خوردم. هم از لحاظ روحی، هم از لحاظ جسمی. خ ...

ولش کن برو دنبال زندگیت این رابطه غیر ناراحتی چیزی برات نداره . یادت باشه همیسه خودت از هر چیزی مهم تری. منم امشب با دوست پسرم بهم زدم.چون اذیتم میکرد. یهو به خودم اومدم گفتم تمومش میکنم ارزش نداره خودم مهم ترم

ولی در کل وقتی یه دختر از جانب کسی که دوسش داره در امر ازدواج تاخیر ببینه یا اینکه متوجه شه طرف کلا ...

عزیزدلم این ازاولش هدفش ازدواج نبوده قشنگ همچی مشخصه ....بعد دوسال کیفو حالاشو کرده حالا جنابعلی خسته شدع 

به نظرم بیشتر صبر کنید تا ببینید رفتارش عوض میشه یا نه و اینکه وابستگیتونو بهش کمتر کنیدو کمتر بهش ...

ما اولای همین ماه سر یه چیزی حرفمون شد. من ازش معذرتخواهی هم کردم. از همون موقع دو هفته بهش پیام میدادم. تو اون دو هفته اون فقط سه بار به من پیام داد. بقیشو من پیام میدادم. اونم اگه پیام میداد میذاشت آخر شب. من بعد دو هفته دیگه از این کارش ناراحت شدم. یه شب پیام داد. جوابشو دادم. پرسیدم چه خبر؟ دیدم جوابی نیومد. رفتم دیدم اینستا آنلاینه. ولی جواب منو نداده بود. بعد از یه ساعت جواب پیاممو داد. پرسید چکار میکنی؟ منم ناراحت شده بودم. جوابشو ندادم. فردا غروبش پیام داد جواب ندادم. ساعت 12 و نیم شب جواب دادم گفتم بیرون بودم. دیگه هم من بهش پیام ندادم. الان 6 روزه من بهش پیام نمیدم. اون پیام میده. منم با تاخیر جواب میدم. دو سه تا پیام میدم و دیگه هیچی نمیگم. اونم چیزی نمیگه . امروز دیگه پیام نداد

پس دیدی ؟ خودتم قبول کن ک داری بهونه میاریو اونی ک خسته شده تویی چون ب هدفات یا رسیدیو سیراب شدی یا ...

خسته شدم چون یکساله رفتارشو عوض کرده. بهش میگم همو ببینیم بهونه میاره. خیلی وقتام بهش محبت کردم. هر کاری داشته، پول خواسته براش انجام دادمو بهش دادم. هواشم داشتم. ولی اون رفتارش بهتر نشد

میدونی اکثر شما پسرا همینین سرتاپا یکی هستین اولش ی دختریو با حرفای انچنانیتون اسکل میکنین ب خودتون ...

شما که اینطوری میگی، یه راه حل جلو پای من بذار تا همونکارو کنم. وقتی بهش میگم بیا ازدواج کنیم و میگه نه، دیگه چکار کنم؟

خسته شدم چون یکساله رفتارشو عوض کرده. بهش میگم همو ببینیم بهونه میاره. خیلی وقتام بهش محبت کردم. هر ...

ی کلام بگو عشــــــــــــق جدید میخوای دیگه چرا طفره میری

شما که اینطوری میگی، یه راه حل جلو پای من بذار تا همونکارو کنم. وقتی بهش میگم بیا ازدواج کنیم و میگه ...

اگه واقعا  واقعا جوابش ن هست پس یعنی نمیخوادت و ب نفعتونه ک تمومش کنید ...

ولی در کل وقتی یه دختر از جانب کسی که دوسش داره در امر ازدواج تاخیر ببینه یا اینکه متوجه شه طرف کلا ...

این حرفتون بعید نیست. فقط کاش تموم میشد میرفت. چون اینطوری ادامه دادن فایده نداره. وقتی ازم دوری میکنه، دیگه من باید چه دلخوشی ای داشته باشم؟

ولش کن برو دنبال زندگیت این رابطه غیر ناراحتی چیزی برات نداره . یادت باشه همیسه خودت از هر چیزی مهم ...

کاش منم میتونستم. چون هست ولی ازم دوری میکنه. چه فایده. وقتی گفتین تمومش کنیم چی گفت؟