2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه دکتر تشخیص سرطان داده فقط من میدونم خانواده نمیدونن چیه تنهایی دارم خفه میشم نه میتونم گریه ...

خیلی ناراحت شدم. تنها کاری که از دستم بر میاد، دعا کردنه. ایشالا خدا بخواد و سرطانتون خوب شه

مشکل همینه. وابسته شدم و نمیتونم تمومش کنم. یکساله دارم صبر می کنم. تحمل می کنم. ولی فایده نداره

درسته. آدم یه وقتایی کار داره، نمیتونه بیاد. ولی مگه میشه تو یکسال، من سی بار بهش بگم بیا همو ببینیم و هر بار بگه مهمون دارم، کار دارم، خستم؟ خودش گهگاه میاد سر میزنه. ولی وقتی من میگم بیا میگه کار دارم

مشکل همینه. وابسته شدم و نمیتونم تمومش کنم. یکساله دارم صبر می کنم. تحمل می کنم. ولی فایده نداره

ببخشید این سوالو میکنم

اما حالا که دوسش دارینو به قول خودتون بهش وابسته شدین چرا قصد ازدواج ندارین؟

ببخشید این سوالو میکنم اما حالا که دوسش دارینو به قول خودتون بهش وابسته شدین چرا قصد ازدواج ندارین؟

چون تو این یه سال دیگه رفتارش مثل قبل نیست. و اینکه چند بارم واسه ازدواج بهش گفتم. ولی میگه من فعلا آمادگی ندارم

تو اگه واقعا  برای ازدواج میخواستیش با خونوادش درمیون میزاشتی اونم همینطور اون اگه تورو واقعا میخواس میگفت زودتر اقدام کنیم برای ازدواج ن اینک روز ب روز سردتر بشین نسبت ب هم ......

همه دوستیا همینن داداش گلم تهشون همینه انتظار بیشتر نمیشه داشت 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
کاش به همین راحتی بود. متاسفانه من زود وابسته میشم. الانم بعد از 4 سال دوستی، خیلی وابسته شدم. نمیتو ...

اره وابستگی واقعا خیلی بده درکت میکنم . کلا دوستی طولانی مدت این مشکلا رو داره. ولی دیگه شده به خودت فکر کن سعی کن خودتو درگیر کنی که کمتر بهش فکر کنی

تو اگه واقعا  برای ازدواج میخواستیش با خونوادش درمیون میزاشتی اونم همینطور اون اگه تورو واقعا م ...

اون قبلنا واسه ازدواج به من میگفت، ولی من موقعیتشو نداشتم. بعدم که من بهش گفتم، اون میگفت آمادگی ندارم. نمیدونم چی شد که کارمون به اینجا کشید. اگه نمیخواد ادامه بده، بگه نمیخوام. پس چرا نمیره دنبال کارش، منم چند مدت اذیت میشم، ولیمجبورم فراموشش کنم

اون قبلنا واسه ازدواج به من میگفت، ولی من موقعیتشو نداشتم. بعدم که من بهش گفتم، اون میگفت آمادگی ندا ...

باهاش حرف بزن بچه ک نیستین روبه رو باهاش حرف بزن بگو الان قصدت چیه هدفت چیه 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤