عاشق یه دختره شده..ولش کرده رفته...قصه همینه دیگه چرا هی خب خب میکنین😐
من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رابطه ای که یه روزی خیلی خوب بود، چند ماهه دیگه از اون صمیمیت خبری توش نیست. هرچی هم هست ظاهریه. کسی که دوستت داشته باشه، سر دیدنت بهانه نمیاره. یا وقتی بهش توجه می کنی کم پیدا نمیشه
چند روزه دکتر تشخیص سرطان داده فقط من میدونم خانواده نمیدونن چیه تنهایی دارم خفه میشم نه میتونم گریه کنم نه داد بزنم فقط دارم بغض قورت میدم قلبم درد میکنه دیگه چشام......
😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
از یه سال پیش رفتارش عوض شد. دوست دخترمو میگم. نمیدونم بخاطر آشنایی با دوستای جدیدش بود که چشمو گوششو باز کردن یا چیز دیگه. با هم ادامه دادیم. ولی من دیگه دلم خوش نبود