2777
2789

این ماه تولد سه سالگیشه. دوسال و سه ماهش که‌ بود شروع کردم آموزشش دادم. خیلی زود یادگرفت زیر یک هفته کامل یادگرفت هم ادرار هم مدفوع. اصلا هیچوقت خرابکاری نکرد.

اما هنوز کنترل ادرار شب نداره. 

شب باید ساعت تنظیم کنم تا صبح حداقل دوبار ببرمش دستشویی وگرنه جیش می‌کنه 

یعنی راهی نیست که دیگه کنترلشو به دست بیاره؟ 

گفتن سیاهدانه و‌عسل امتحان کردم بش دادم. ولی اثر نداشته .

اگر یوقت خواب بمونم جیش می‌کنه حالم به هم میخوره باید پتو و تشک بشورم. نصف شب لباساش تا بالا خیس میشه عوض کنم ... واقعا معضلی شده برام دیگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نایلون محافظ بنداز رو تشک تختش و به اطراف تختش کیپ کن که مجبور نباشی تشک بشوری .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شاید یخ میکنه یا شب مایعات زیاد میخوره خواهره منم تا ۶ سالگی شب ادراری داشته دکتر براش دارو نوشته 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

شب ادرای معمولا از ترس

از ترس؟ مجاری ادرار و کلیه ومثانه و مغز  بهم سینک نشدن هنوز، چه ترسی خانم من خودم دخترمو بهترین دکترا بردم نظرشون این بود این کاملا ارثی و ژنتیکیه و برای بعضی بچه ها طول می کشه تا درست بشه

از لحاظ روانی روش کار کن سعی کن قبل خواب دستشویی ببریش

میبرمش قبل خواب. حتی دوسه ساعت بعدم بیدار میشم باز میبرم. ولی بازم جیش می‌کنه. باید دوبار تو خواب ببرمش که جیش نکنه تو جاش