2777
2789
عنوان

ک‌ا‌ر‌م‌ا

75 بازدید | 8 پست

چقدر بهش اعتقاد دارید ؟ 

امشب از ته دلم یکنفرو که ظلم بزرگی به من و همسرم کرد رو نفرین کردم دوست دارم زجر کشیدنشو ببینم 

ضرر خیلی زیادی بهمون زد و دلمون رو شکست و .....

انسان ظالمی بود 

بنظرتون میاد اون روز که ببینم زجر شو ؟

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ظالم همیشه سالم

اینو به شدت میخوام جواب ظلمشو‌ ببینه 😢

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
متاسفانه وقتی برای کس بد بخواهین خودتونم دچارش میشید سعی کنین فراموش کنین .ایشون هم بدون نفرین شما ا ...

هیچوقت تو عمرم برای هیچکس بد نخواستم جز این نمیتونم نکنم 😢

اولا نفرین نکن چون انرژی منفی داره

دوما کارما قطعا هست،منتهی نه اونجور که تصور ماست.مثلا ما انتظار داریم طرف بره زیر تریلی له شه تا ما دلمون خنک بشه

نه گاهی اوقات خودش خودشو عذاب میده 

مثلا پول داره موقعیت داره ظاهرا همه چیش اوکیه اما از درون در گیر یک رنج روانیه که به شکل بیمار گونه ای اذیتش میکنه واحساس خوشبختی نداره

یا لذت ارتباط با خدا که یک احساس خوب واقعی و شیرین ومملو از آرامش هست رو هرگز احساس نمیکنه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘