2777
2789

سلام شما به بچه های حدود هفت ماهتون چند وعده غذا میدین

چی میدین

به من گفتن پنج وعده بده هر دفعه یک قاشق

آخه چجوری روزی یک قاشق سوپ بسازم😧

اگر هم زیاد بسازم برای روزهای دیگه نمیشه داد چون مونده میشه

چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه ۶ق مربا خوری فرنی

ناهار ۶قاشق مربا خوری سوپ 

عصرانه ۵قاشق سوپ یا فرنی

شام ۶ق سوپ

میان وعده یه سیب رنده شده یا نصف موز له شده 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

پنج وعده یه قاشق🙄

من سه یا چهار وعده حدود شیش هفتا قاشق میدم بهش

یه روز درمیونم سوپ درس میکنم براش ..تا بیستو چهارساعت تو یخچال هیچیش نمیشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

واسه صبونه بیسکوییت مادر و یکم آب و کره میدم بهش

فرنی و حریره نمیخوره

میوه هم چون یبوسته طفلکم نباید بخوره

ب سوپاشم تنوع میدم

تو کاذت نوشته سه وعده ولی من4، 5بارمیدمش البته اگر میوه باشه یه وعده از4، 5بار رومیده میدم

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
سوپ چی درست میکنی

سوپ ماهیچه .سوپ سینه مرغ 

یبار سیبزمینی و برنج و هویج و سبزی یبار بجا برنج رشته سوپ

یبار با حبوبات یبار بدون حبوبات و اینا😁