2777
2789
عنوان

بچم خیلی کم تکون میخوره😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 53 پست
همیشه چیزی میخورم تکون میخوره. اما امشب چیزی هم خوردم تکون نخورد. فقط عصر لواشک خوردم دوتا لگد زد.&n ...

عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش اگه تو یک ساعت چهار تا تکون خورد بسه اگه نه برو دکتر

تیکر به وقت سزارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم الهی نی نی دار شدی؟ میشه بگی دوران درمانت چقدر طول کشید؟ منم شوهرم مورفولوژیش ٢_١ هس خیلی نارا ...

سال قبل وقتی دی ان ای همسرم رفت بالای 50. چون دوتا جنین فریز داشتیم رفتیم برای انتقال‌. چون دیگه چاره ای نداشتیم. خدا لطف کرد و نذر و نیاز هامون جواب داد و آزمایش مثبت شد. 

دوره ی انتقال حدود 45 روزه. 

کلا دوتا جنین داشتم این بار که یکیش گرفت. مورفولوژی درمان نداره. با چیزای طبیعی جهش و تعداد رو بهتر کنید اگه ذي ان ای خیلی بالا نیست برید برای میکرو. 

دي ان اي هم درمان قطعی نداره. مثلا دکتر گفت شوهرم سینال اف بزنه. گفتم مگه خودتون نگفتید سینال اف خیلی ضرر داره؟ گفت آره ممکنه از اینی هم که هست بدتر بشه اما آخه درمان دیگه ای نیست. 

یعنی درمانی که وجود داره یه جور ریسکه. ممکنه وضع همسر آدمو افتضاح بکنه. 

البته ما از سینال اف آسیب ديديم و دکتر ها هم گفتن علاوه بر چاقی همون سینال اف باعث این مشکل شده. چون از عوارضشه. 

سال قبل وقتی دی ان ای همسرم رفت بالای 50. چون دوتا جنین فریز داشتیم رفتیم برای انتقال‌. چون دیگه چار ...

عزیزم من آزمایش رو میفرستم یه امید بهم بدین اسم میکرو اینا میاد بدتر میترسم نا امید میشم من 20شوهرم 21،،با این ماه سه ماه اقدام کردیم،، من تنبلی شدید دارم از اونجایی که خیلی حساسم گفتم اوله کار ببینم شوهرم سالمه یا نه که دیگه جوابش این اومد

آزمایش دی ان ای بدید اگر خوبه فعلا اقدام کنید. ان شاء الله که بشه. اما راستش رو بخوای مورفولوژي 1 تا 2 درصد در حقیقت یعنی اصلا قدرت لانه گزینی نداره. ببین من که با این مورفولوژي میکرو کردم يعني چسبوندن جنین رو به دیواره ی رحمم بازم سقط کردم پارسالم لیزر هچینگ انجام دادم و کلی آب و نشاسته خوردم و شیر سويا تا لانه گزینی کرد. 

اما خب مشکل تنبلی خودت به راحتی قابل حله.دارو شیمیایی نگیر چون ممکنه کلا نابودت کنه بعدا که قطع کنی. برو دنبال طب سنتی. 

آزمایش دی ان ای بدید اگر خوبه فعلا اقدام کنید. ان شاء الله که بشه. اما راستش رو بخوای مورفولوژي 1 تا ...

عزیزم آخه واسم شدیده میخام فقط گلوکوفاژ دوفاستون بخورم در کنارشم طب سنتی

عزیزم آخه واسم شدیده میخام فقط گلوکوفاژ دوفاستون بخورم در کنارشم طب سنتی

شدید يعني چطور. 

بهم بگو هرماه پریود میشی؟ چه روزی برای فولیکول ها سونوگرافی میکنی؟ 

هاش سی جی میزنی؟ چه روزی؟ 

شدید يعني چطور.  بهم بگو هرماه پریود میشی؟ چه روزی برای فولیکول ها سونوگرافی میکنی؟  هاش ...

عزیزم آره میشم ولی با قرص واینا،،، این ماه روز 12 رفتم سونو فولی 13 داشتم،، دوباره آمپول رشد داد بعد hcg داد 

آره خیلی افتضاحه تازه یه هفته فهمیدم،، همش گریه میکنم،، دعا کن این با این وضع بدمون بگیره

ان شاءالله که میگیره. برای خدا کاری نداره. 

اما اگه نشد هم ان شاء الله با میکرو میشه. 

عزیزم آره میشم ولی با قرص واینا،،، این ماه روز 12 رفتم سونو فولی 13 داشتم،، دوباره آمپول رشد داد بعد ...

تا حالا امتحان کردی دارو نخوری ببینی چطور میشه؟ چند روز رشد داد و آمپول زد ؟