2777
2789

مشکلات زیاد داریم شوهرم میگ خونه ندارم باید بیای پیش مادرم خب من قبول کردم میگم مراسمم نمی‌گیرم بازم گفتم اوکی خودم میگیرم   

حالا زنگ زده ب برادرم  گفته نازگل چیکار کنیم زندگیشون برادرم گفته خب چیکار کنیم گفته خودم میام میبرمش  برادرمم گفته ن قبول نمی‌کنیم شما خودتون مهمون دعوت نمیکنید که نمیخاید  به مهمونی بگیری گفته بچه ی من ندارع هیچ مراسمی بگیره من با شوهرم قرار بستم خودم مراسم بگیرم  گفتم جدا نشم  بار دومه قبول کردم خلاصه گفته برادرم 

ک شما میخواید یواشکی زن ببرید و بیرونش کنید بعدا باز گفته خودمون مراسم میگیریم قبول نکرده زنه اونم گفته میریم دادگاه الان شوهرم قرار بود بیاد منزل مادرم صحبت کنیم میگه نمیام نمیدونم مادر بیشعورش چی بهش گفته 

ببین اولش اینه ببین اخرش چی میشه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نرو پیش مادرشوهر

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگین خونه پدرتون اینقدررررر بهتون سخت میگذره ک همیچین شرایطی رو قبول میکنین؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اینکه هیچی نداره اصن چرا زن گرفته چرا قبل عقد اینارو طی نکردین 

این کلفت مفت میخواسته مفت مجانی بدون هیییچییی یه دختر ببره خونش هم بهش سرویس بده به مادرش هم سرویس بده هرموقع هم دلشون خواست پرتت کنن بیرون 

عزیزم واضح نمیگی چرا

نازگل چیکارکنیم زندگیشون یعنی چی آخع

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯