2777
2789
عنوان

بچم خیلی کم تکون میخوره😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 53 پست
خدا نکنه گلم. ممنون عزیزم.😘😘😘😘😘 تمام این کارا رو می کنم ببینم این آقا پسر افتخار میده تکون بخور ...

ببین تو کلاس بارداری گفتن لازم نیست هی پاشی بشینی چون آدم بدخواب میشه

.ولی یک مدل خاصی باید جابه جا بشی .منم عمل کردم .

رو دست که هسذبی باید پاها خم باشه دراز نباشه شکم سفت میکنی میای رو به سقف.آروم شکم رو رها میکنی .

بعد دوباره سفت میکنی و آروم میچرخی به دست دیگه. پات باید از اول تا آخر خم باشه و بهم چسبیده.

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز ایت الکرسی بخون و صدقه به نیتش بده و سوره حجرات هم بخون برای جلوگیری از سقط و وقتی هم خیلی نگر ...

کاکائو خوردم فعلا شروع کرد تکون خوردن. 

خيالم راحت شد. 

ممنون عزیزم از راهنماييت 😘😘😘

ببین متوجه نشدم چجوری میشه.  ببخشید خیلی خنگم

بلانسبت گلم .ساده گفتم که 

فردا دفترمو چک میکنم ببینم چیزی نوشتم از روش عکس بزارم .

مثلا رو دست چپی میخوای بری راست

اول پاتو جمع کن بسمت شکمت.شکم سفت کن 

بچرخ سمت بالا 

بعد آروم شکمت رو رها کن 

بعد دوباره سفت کن بچرخ سمت راست 

به همین راحتی .

وقتی هم داری پهلو به پهلو میشی پاهات خم باشه شکل 8 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
اها متوجه شدم. پس نیازی نیست حتما بشینم  ممنون 😍😍😍😍

خب خدا رو شکر.

فقط خیلی آروم انجام باید بشه .حرکت سریع نباشه.

همشم باید رعایت بشه 

.حالا پات دراز بود یا شکم سفت نکنی ،اینجور نباشه .

برا سفت کردن یک نفس بگیر.

منظور از سفت کردن اینه که شکمت شل و ول نباشه وقتی داری میچرخی ب سمت سقف اتاقت.

اگه خواستی بادستت شکمتم بگیری خوبه .

گفتم کامل بگم دیگه 

راستی مگه کلاس نرفتی؟

نه سرویکسم لب مرزه استراحتم

آهان .

به سلامتی زایمان کنی.

فقط استرس سم هست یادت نره 

مثبت فکر کن تا خوبی ها رو جذب کنی .

همه چیزو بسپار به خدا .و شکر بگو