2777
2789
عنوان

بچم خیلی کم تکون میخوره😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه نخوری هر ماه نمیشی؟ مثلا یه ماه میشی دوماه نمیشی؟ 

نه اصلا تا به حال این طور نشدم، من قبلا که با چن روز تاخیر میشدم ولی هر ماه میشدم، یه دف یه دکتر بهم گفت هیچ دارویی استفاده نکن اقدام کن بدنم ریخت بهم شد 42،8 روز اینا،،،، بعد اینکه قبلا بدون دارو ماهی یه بار  میشدم ولی منظم نبود

هیچی همون ماهی که گفت دارو نخور پریودم شد 48 روز که دوباره دارو استفاده کردم همین ماه قبل شد 27 روزه

جات باشم قطع می کنم دو ماه دارومو ببینم پریود میشم يا نه. اگه هر ماه بشی مشکل حله. من این کار رو بابت افزایش فولیکول انجام دادم. هرماه میرفتم دکتر روز 12 می‌فرستاد سونوگرافی میگفت فولیکولات خیلی کوچیکه باید دارو بخوری یه سال تموم کلی دارو داد به خورد من. یه بار دارو رو نخوردم و رفتم دیدم اندازه فولیکولم هیچ فرقی نکرده. کیت تخمک گذاری گرفتم،. اصلا روز 13 مثبت نمیشد. اما حدود روز 16، 17 و 18 مثبت میشد. 

حالا فکر کن دکتر احمق هر ماه میگفت تو چرا فولیکولت آزاد نمیشه؟ بعد روز 13 یا 14 آمپول آزاد سازی میزد فولیکول کنم که هنوز کوچیک بود بیخود آزاد میشد. اون موقعا وضع شوهرم خیلی خوب تر بود چون هنوز سینال اف مصرف نکرده بود اون دکتر نامرد اگه دوزار سواد داشت من این همه سختی نمی کشیدم. 

عزیزم الهی نی نی دار شدی؟ میشه بگی دوران درمانت چقدر طول کشید؟ منم شوهرم مورفولوژیش ٢_١ هس خیلی نارا ...

اخی عزیزم چقدر خوشحال شدم که دیدم خودتم مامان شدی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪