2777
2789
عنوان

بچم خیلی کم تکون میخوره😢😢😢😢

1009 بازدید | 53 پست

سلام. 

امروز از ظهر تا حالا کلا چهار پنج بار تکون خورده. 

اول شش ماه هستم. 

روزای قبل تکونش خیلی بیشتر بود. 

یعنی چی شده؟ 🤔🤔🤔🤔

بچه که بزرگتر میشه جاش کم میشه عزیزوم

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله چیزیش نیست اگه خیلی نگرانی یه چی شیرین بخوربعدببین حرکتش چطوره❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
انشاالله چیزیش نیست اگه خیلی نگرانی یه چی شیرین بخوربعدببین حرکتش چطوره❤

همیشه چیزی میخورم تکون میخوره. اما امشب چیزی هم خوردم تکون نخورد. فقط عصر لواشک خوردم دوتا لگد زد. 

یچیز شیرین بخور وپهلو چپ دراز بکش تو نیم ساعت باید۵تاتکون بخوره اگه میخوره۵تا نگران نباش

حتی اگه حرکتاش ضعیفه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
این بچه رو خدا با کلی نذر و نیاز بهمون داده. هرچی میشه کلی استرس میگیرم 

فدات بشم .استرس مثه سم هست که میدی بهش.

فقط آرامش داشته باش 

ی چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب اگه حداقل 2 تا تکون حس کردی خداروشکر کن

یکبار در روز نفس عمیق بکش 5 بار پشت سر هم . 

آب بخور ک آب دورش کم نشه .اصلا شلوارتو رو شکمت نکش .لباس گشاد و آزاد بپوش

لاک و رژ اصلا نزن که بهش اکسیژن برسه.

شبا حتما به پهلو بخواب که فشار به ورید اجوف نیاد .

انشاالله خدا سالم بزاره تو دامنت. 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
فدات بشم .استرس مثه سم هست که میدی بهش. فقط آرامش داشته باش  ی چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخوا ...

خدا نکنه گلم. ممنون عزیزم.😘😘😘😘😘 تمام این کارا رو می کنم ببینم این آقا پسر افتخار میده تکون بخوره؟ 

راستی پهلو به پهلو میشم اول بشینم؟ 

این بچه رو خدا با کلی نذر و نیاز بهمون داده. هرچی میشه کلی استرس میگیرم 

هرروز ایت الکرسی بخون و صدقه به نیتش بده و سوره حجرات هم بخون برای جلوگیری از سقط و وقتی هم خیلی نگرانی یه نوار قلب بگیر ازش.