2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه رفلاکس معده تو بارداری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 42301 بازدید | 57 پست

اخ نگو‌که‌دلم خون بود ازش،بخدا انقد معدم میسوخت که ازسوزش معدم حس میکردم گوشامم میسوزه

ماه اخربارداری بهترشدم واینکه یه قرص جویدنی دکترم نجویز کرده بودخیلی اثرمیکرد

البته این نکاتم رعایت کن

بعد غذا بلافاصله دراز نکش وخیلی خم‌ وراست نشو 

وسط غذاهم اب نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن یک کار دیگه هم میتونی بکنی صبح ها ناشتا یک سیب زمینی خام رو رنده کن آبش رو بگیر در حدی که آبش اندازه پنج قاشق غذاخوری باشه یک قند هم بنداز داخلش بخور تا دوساعت بدش چیزی نخور این رو دکترم بهم گفت انجام دادم خوب شدم اما دیگه طاقت خوردنش رو نیاوردم رو آوردم به قرص

عزیزم من ریفلاکس فوق شدید داشتم در حد مرگ

با رب به شیرین خوب شدم

اینکه از کجا باید بخری نمیدونم

اینکه چطوری درست میشه هم نمیدونم

من المینیوم ام جی میخوردم ولی کفاف نمیداد

این اثلا خوبم کرد کاملا

مال من از عطاری خریدم به تجویز پزشک

روش نوشته بود رب به اصفهان

نه مربای به

نه خود به

نه آب به

هیچکدوم اثر رب به رو نداشت

بزن سرچ کن تو اینترنت یا توسایت تاپبک بزن خلاصه از بکی یاد بگیر چطوری درست کنی

یک ق مرباخوری قبل از هز غذا به حالت مکیدن بخور

تمام مری رو میسورونه و بعد ارومت میکنه

میوه های گس برات خوبه

مبوه های اسیدی برات بده

ادویه و نوشابه و پفک برات سمه

عثبانیت برات سمه

وسط غذا مایعات برات سمه

بعد غذا نخواب

چیزای فلفل دار هم نخور

آب سیب زرد هم برات خوبه

همچنین شیره انگور واقعی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیزم شما بهتر شدی اگه شدی تو چند هفته بودی منم دقیقا مثل شما هستم

سلام عزیزم من دیگه سه ماهم تموم شد رفتم به سمت چهار کم کم بهتر شدم کلی دکتر رفتم و چیزای مختلف امتحان کردم ولی هیچی تاثیر نکرد خودش خوبتر شد خداروشکر .اگه بهتر نمیشدم دیگه باورکنین زنده نمیموندم وحشتناک بودهر شب گریه میکردم.تازه دارم شیرینیشو میچشم یه کم.میفهمم خیلی سخته انشاالله شماهم بهتر شین.من ۶ ماهمه یه پسری تو دلمه🤗

اخ نگو‌که‌دلم خون بود ازش،بخدا انقد معدم میسوخت که ازسوزش معدم حس میکردم گوشامم میسوزه ماه اخرباردا ...

ممنونم عزیزم همشو رعایت کردم بهتر شدم خداروشکر ولی حس میکنم دوره شو باید میگذروندم و خودش بهتر شد

عزیزم من ریفلاکس فوق شدید داشتم در حد مرگ با رب به شیرین خوب شدم اینکه از کجا باید بخری نمیدونم ا ...

سلام عزیزم ممنونم .من همشو که گفتین رعایت کردم دکترم بهم گفته بودن.فقط رب به رو نشنیده بودم.بخدا من سه ماه بیشتر اصن مردمو زنده شدم از من بدتر دیگه نبوده کسی.الان خودش خوب شده رانیتیدین و همه چی مصرف کردم خودش خوب شد دوره شو باید میگذروند انگار.

عزیزم من ریفلاکس فوق شدید داشتم در حد مرگ با رب به شیرین خوب شدم اینکه از کجا باید بخری نمیدونم ا ...

انشاالله دیگه سراغم نیاد که یادشم منو میترسونه اگه اومد رب ب رو امتحان میکنم هر طور شده

عزیزم شما بهتر شدی اگه شدی تو چند هفته بودی منم دقیقا مثل شما هستم

عزیزم سلام الان چند وقتته؟ نگاه کن من خیلی چیزهارو لمتحان کردم دیگه اون معده درد منو عصبی کرده بود  ولی یه سری چیزای کلی هست رعایت بکن مثل خوردن وعده های کوچیک

چیزای اسیدی نخوردن مثل مرکبات 

نخوردن چیزای گاز دار

ببین کدوم غذا حالتو خوب میکنه

من چیزای ترش و ملس دوس داشتم ولی از ترس اونم اوایل نمیخوردم زیاد 

شبها زیر سرت بالش بزار ۳۰سانت فاصله بگیر بعد بخواب تا اسید نیاد بالا

اصلا گرسنه نمون من که اصلا بدن غذا زنده بودم احساس گرسنگی نمیکردم هضم نمیشدن

میوه هاتو به کم به کم باید بپزی بخوری خام هضم نمیشه 

حتما دکتر معده برو 

بعضیا میگفتن سیرابی بخور یک در یکه من ذائقم نمیکشید

یا نون سوخاری بخور صبح ناشتا

هر وقت حالت بده بشین من دراز میکشیدم بعد خوردن حالم بدتر میشد .بشین هضم شه بعد بخواب

من ویگه آخراش دکتر گفت خوب نشی برات آندوسکوپی انجام میدم و روحیتو قوی کن و اینا که از ترس خوب شدم😂

خیلی هم وزن کم کردم خیلی ولی نگران نباش اگه لاغر شدی مثل من

عزیزم سلام الان چند وقتته؟ نگاه کن من خیلی چیزهارو لمتحان کردم دیگه اون معده درد منو عصبی کرده بود & ...

من الان 13 هفتم دکتر گوارش هم رفتم بهم پنتوپرازول داده و دامپریدون. تموم چیزهایی که گفتی رو هم رعایت میکنم ولی همش حس بیقراری دارم بخدا به سرم زده سقطش کنم دیگه خسته شدم

سلام عزیزم من دیگه سه ماهم تموم شد رفتم به سمت چهار کم کم بهتر شدم کلی دکتر رفتم و چیزای مختلف امتحا ...

من للان 13 هفتم یعنی داغونم اسید معدم همش تو دهنمه. شبا خواب ندارم دهنم زهرمار ه . باورت نمیشه اینقدر اسید معده زیاده دهنم میسوزه

عزیزم منم اینجوری بودم انشاالله تا هفته ۱۶ بهتر میشین

زیبا جون هر وقت دلم میگیره بیقرار میشم جوابتو میخونم دلم اروم میگیره خدا کنه منم تا 16 هفته خوب بشم امروز 13 هفته و پنج روزمه یعنی دارم 14 هفته رو پر میکنم