2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه رفلاکس معده تو بارداری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 42265 بازدید | 57 پست
من للان 13 هفتم یعنی داغونم اسید معدم همش تو دهنمه. شبا خواب ندارم دهنم زهرمار ه . باورت نمیشه اینقد ...

منم مثل تو ام حالا فکر کن خودم از قبل رفلاکس و ورم معده داشتم یعنی آرزو مرگ دارم میکنم شبا گلوم زخم میشه و گوش درد می‌گیرم از اسید که تا بالا میاد از دهنو گوشو گلو با هم میسوزه و التهاب برداشته خیلی هم بی‌حال شدم عضلات پشت پامو دستام میگیره خیلی تو هم اینطوری؟

من الان 13 هفتم دکتر گوارش هم رفتم بهم پنتوپرازول داده و دامپریدون. تموم چیزهایی که گفتی رو هم رعایت ...

پنتاپرازول میخورم از اولش ولی دومپریدون اشکالی ندارد تو بارداری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ی تاپیک پیدا شد که منم مشکل همینو دارم.واقعا دارم ذوب میشم صب تا شب همینم فقط شب که میخابم ارامم.هیچی واقعا نمیخورم لاغرم شدم.دکترم لانزوپرازول داد ولی فقط 5 روز خوب بودم همش امیدوارم خوب بشم وگرنه میمیرم

من للان 13 هفتم یعنی داغونم اسید معدم همش تو دهنمه. شبا خواب ندارم دهنم زهرمار ه . باورت نمیشه اینقد ...

چقدر غرمی زنین اشفتگی نکنین وگرنه من بخوام ازمشکلات بگم زیادن الانم توماه ۴م هستم

سلام مامانای عزیز

من همونجور که توی تاپیک خوندین رفلاکس داشتم شدید وقتی زایمان کردم بهتر شد ولی بعدش پسرم داشت ، اونم شدید😞😞 و همینطور آلرژی به لبنیات گاوی ،،، همش حس میکنم و با خودم میگم نکنه بخاطر آلرژی پسرم بوده ک چون از جنینی یه سری چیزا بهش نمیساخته باعث رفلاکس وحشتناک من میشد ،،، الان بمیرم براش دسته گلم رفلاکس داره ولی شکر خدا خیلی بهتره ، اوایل که جیغ میزد و دکترا میگفتن کولیکه ولی چنتا دکتر بردم و توجه به علائمش کردم که رفلاکسش تشخیص داده شد ، یه چیزی که هست بخاطر آلرژیش دکتر بمن گفته چون بچم شیر خودمو میخوره رژیم بگیرم و تا الان که پسرم ۹ ماهشه نه شیر میخورم و نه ذره ای لبنیات یا حتی کیک و ژله یا پاستیل و کلا هرچی ردی از گاو داره مصرف نمیکنم ،  همیشه میگم نکنه اگه تو بارداری هم اینا رو مصرف نمیکردم خوب میشدم ، البته یسری چیزای دیگه هم هست ک آلرژنه ولی خب گفتگ بگم شاید کسی با تغییر تغذیه اش بهتر شد

یکی از متخصصای اطفالی که پسرمو بردم بهم گفت اونایی ک ویار شدید و رفلاکس دارن تو بارداری بعدا بچه هاشون رفلاکسی هستن 

البته ناامید نشید ، فقط یه مدت تو تغذیه تون رعایت کنید ببینید اثر میذاره

من الان 13 هفتم دکتر گوارش هم رفتم بهم پنتوپرازول داده و دامپریدون. تموم چیزهایی که گفتی رو هم رعایت ...

توکل تون به خدا باشه به سقط فکر نکنید بیشتر خانومای باردار این مشکلات و دارن به این فکر کنید که خدا بهتون هدیه داده و شکرگزار باشید برای مشکل ریفلاکس هم یه سری نکات و رعایت کنید و دکتر برید ان شاالله خوب میشید

من مشکل معده داشتم قبل بارداری ولی خداروشکر الان ک باردارم ندارم. فقط ۲ هفته اذیت شدم بابت رفلاکس. رانیتیدین میخوردم و شربت الومینیوم مخصوص بارداری. بعد غذا تا ۲ ساعت دراز نکش. اب زیاد بخور که اسید معدت رقیق شه. معدتو خالی نزار. اروم اروم قدم بزن. چیزای ترش و ادویه ای اصلا نخور. هندونه هم اسید معدتو تحریک میکنه

موقع خواب بالشتت رو بالاتر بگیر که اسید برنگرده به معده و حتما به پهلوی چپ بخواب

من اطلاعات خوبی از این تایپینگ بدست آوردم 

برای همین دوست دارم تجربیات خودم را در دوران بار داری دوقلویی با شما به اشتراک بگذارم.

البته در استفاده از این مطالب با پزشک خود مشورت کنید.

1 برای ریفلاکس بارداری برای مدت دو هفته خاکشیر با آب جوش هر روز استفاده کردم و خوب شدم .حتما باید با آب جوش باشد تا دچار یبوست نوشوید.

خوردن سیرابی هم کمک به جلو گیری از ریفلاکس کرد.

2استفاده از کتاب ریحانه بهشتی و کتاب شوق مادی جهت خوردن میوه های مربوط به هر ماه بار داری.

3 استفاده از گوشت شتر جهت جلو گیری از زایمان زود رس

4 استفاده از لیدی میل جهت وزن گیری بهتر بچه و جلوگیری از ناقص بودن بچه و جلو گیری از کمبودهای بدن مادر و مصرف مکمل های داده شده توسط دکتر

5 عدم اجازه معاینه با توجه به خطر پاره شدن کیسه آب

6 در صورت سرما خوردگی از طب سنتی استفاده کنید مثل دود انبر نثارا و داروی روتارین و داروی چند گیاه که در عطاری ها به نام داروی امام کاظم به فروش می رسد.

7 اکیدا سعی شود از آنتی بیوتیک در بارادی و شیر دهی استفاده نکنید چون باعث اگزمای پوستی در نوزاد می شود.

ادامه در آینده...

خانمی شما پنتوپرازول و دمپریدون تو بارداری تا گی خوردین؟مشکلی که واسه بچه پیش نیومد؟منم دکتر بهم داده خیلی نگران بچه هستم

سلام.وای خیلی بده منم مثل شما،امونمو بریده،تازه ده هفته و دو روزمه خسته شدم همش میگم نمیتونم ۹ ماه تحمل کنم کارم شده گریه زاری،خدا خودش کمکم کنه

سلام می‌دونم پست مال چند سال پیشه ولی اینو برای اونایی میگم که الان این مشکل رو دارند.من وقتی رفلاکس دارم توی بارداری فقط چوب شور حالم رو خوب می‌کنه.چوب شور به خاطر خشکیش باعث میشه رفلاکسم بهتر میشد.البته زیاده روی نکنید چون نمک زیاد برای بارداری خوب نیست.