2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه رفلاکس معده تو بارداری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 42250 بازدید | 57 پست
هیچ جوری بهتر نمیشه واسه شما؟

نه حتی تو خواب. 

اونقدر اذیت میشم که نگو. تازه دارو هم میخورم عرق نعنا هم میخورم اما خب همینه. 

حبوبات کلا گذاشته بودم کنار اما دکترم گفت بخور. وقتی میخورم که دیگه هیچی. هم ریفلاکس دارم هم ورم معده. یک لیوان هم شیر نخوردم. بخورم که بیچاره ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم دکتر زنانم لاکسی ژل داد ، یه متخصص داخلی هم رانیتیدین داد اثر نداشت دیگه نخوردم شما هم ته ...

آره ، باز ماه های آخر بارداری رفلاکس گرفتم و تهوع شروع شد و پرتقال که اصلا نمی‌تونستم بخورم ، رانیتدین میخورم کم میشد حداقل می‌تونستم شبا بخوابم😧

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
نه حتی تو خواب.  اونقدر اذیت میشم که نگو. تازه دارو هم میخورم عرق نعنا هم میخورم اما خب همینه. ...

عزیزم چه بد ، حالا من تو خواب راحتم حداقل ، اذیت نمیکنه

عرق نعنا واسه رفلاکس شنیدم خوب نیست ولی منم وقتی هیچ جوره خوب نمیشه همه چی میخورم بلکه یکم بهتر بشه حتی همون عرق نعنا رو

من همش حس وقتی رو دارم که سرما خوردی مریضی دهنت بدمزس ، اونجوریم

آره ، باز ماه های آخر بارداری رفلاکس گرفتم و تهوع شروع شد و پرتقال که اصلا نمی‌تونستم بخورم ، رانیتد ...

منم چیزایی که یه ذره آب داشته باشه بخورم حالم بد میشه حتی چاقاله بادوم یا ریواس

ریفلاکس داشتید سبکی سر یا سرگیجه هم داشتید؟؟

نه عزیزم سر گیجه نداشتم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

سلام من ۱۱هفتمه و از همون اوایل رفلاکس و تهوع گرفتم دارم میمیرم مجبورم سرم بزنم .نخورده غذام یا میریزه یا سنگ میشه هیچی دیگه نمیتونم بخورم وعده هام یه نقطه شده هر دو ساعت یه چیز کوچولو میخورم وقتی میخورم آرزومه بالا بیارم تا خفگی سینم کم شه هیچی هضم نمیشه دارم عذاب میکشم😭😭😭 کسی راه حلی پیدا کرده؟ هزارتا کار انجام دادم و قر۱ خوردم لاکسی ژل خوردم هیچی به هیچی.فقط میخوام بمیرم دیگه.خیییلی سخته تحملم تموم شده یه نیم ساعتم نیس حالم خوب باشه 😔😔😔😔

منم مشکل رفلاکس خیلی اذیتم میکنه که اکثرا با تهوع هم همراه میشه ، فکر میکنم ترشحات پشت حلقی وارد معده میشه و حالت تهوع رو زیاد میکنه ، تو گلومم همش انگار یه هوا گیر افتاده که خیلی اوقات خیلی ببخشید با رفلاکس میاد بالا و گاهی منجر به بالا اوردن میشه ، رانیتیدین و شربت ام جی و دمیترونم گاهی میخورم ولی شاید ۱۰ درصد از مشکلمو کم کنه ، میوه لبنیات ترشیجات سالاد سبزی غذاهای مایع بخصوص چربی دار همه رو کنار گذاشتم ولی با وجودیکه هفته بیستم بازم گرفتار این مشکلاتم ، واقعا حس مادریه که ازمون تحمل و شکرگزاری رو نمیگیره ، امیدوارم همتون نی نی های گلتونو به سلامتی در اغوش بگیرید.

من تازه رفتم تو ۶ ماه. پدرم در اومده. رفتم دکتر پنوپرازول داد صبح ناشتا بخورم و فاموتیدین قبل خواب. ولی باز اکثرا نصفه شب دچار رفلاکس میشم. البته من یه تجربه شخصی هم دارم. گاهی که رفلاکس میکنم همسرم از پشت قسمتی که مری قرار داره رو ماساژ میده خیلی خیلی بهتر میشم.