2777
2789
مصاحبه شدین؟ من خیلی دلم میخواد برم

برامون نامه زدن که مدارکمون رو ارسال کنیم ما مصاحبمون ارمنستان بود ولی دیگه همسرم گفت ارزش نداره خرج کنیم و ردمون کنن دیگه نرفتیم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوست همسرم براش اومد که بیا خونه و اقامت میدیم. و کامل شانسی برنده شد و زنگ زدن و گفتن تو و خانواده ت همه گرفتید

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
اخه میگن ایرانیا جزو لیست نیستن  مطمئنی رد میکنن؟

هرکدوم از کسایی که میشناختیم پارسال برا مصاحبه رفته بودن ردشون کرده بودن خیلی به ایرانیا سخت میگیرن

هرکدوم از کسایی که میشناختیم پارسال برا مصاحبه رفته بودن ردشون کرده بودن خیلی به ایرانیا سخت میگیرن

مثلا چیا باید داشته باشیم واسه مصاحبه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ما دوست همسرم براش اومد که بیا خونه و اقامت میدیم. و کامل شانسی برنده شد و زنگ زدن و گفتن تو و خانوا ...

حتما درخواست شغلی داشته از اونور مدرک تحصیلی چیزی داشته وگرنه ایرانیا رو نمیزارن برن حتی اگه 3 بار لاتاری برنده بشن