نمیزاره روزه بگیرم میگه گنآهش گردن من تو نگیر حتی تا دعوا کردن هم پیش رفتیم.شبا تا دیروقت بیدار میمونه تازه میگه پاشو قلیان برام بزار.بیشتر اوقات ساعت 2شب هوس کباب میکنه باید درست کنم براش میگه اینجوری زندگی واسم لذت بخشه
اگه یه جا منو ببینی ریپلای نکنی انگار امتیاز اون مرحله رو از دست میدی 😂
بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به عنوان یک والد حتما متوجه شدهاید که درخواستها و خواسته های کودکان به دوسته مطلوب و غیر مطلوب تقسیم میشوند. معمولاً والدین در قبال خواستههای نامعقول کودک واکنش نامناسب نشان میدهند و همین موضوع میتواند لجبازی، پرخاشگری و بدخلقی کودک را افزایش دهد و منجر به درخواست و خواستههای نامطلوب دیگر شود. والدین با آشنایی و نحوه صحیح برخورد با کودکی که خواستههای زیادی دارد و همچنین دلایل ایجاد این رفتار میتوانند تا حد زیادی این مسئله را در کنترل خودشان بگیرند تا تنش و خواستههای نامطلوب کودک کمتر شود.