2777
2789
عنوان

خواسته های شوهرم از من

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 32 پست
قلیونو بکوبی تو پیشونیش احتمالا مغزش یکم تکون بخوره بیاد تو محدوده

بعدش شما میای دیه پرداخت میکنی؟!

اگه شوهرش مرد چی بجاش زندان میری؟

بیوه بشه میگیریش؟

خانم هم اینقدر خشن،،،

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش شما میای دیه پرداخت میکنی؟! اگه شوهرش مرد چی بجاش زندان میری؟ بیوه بشه میگیریش؟ خانم هم ا ...

از مهریه ش کم میکنه نگران نباش

میگیریش یعنی چی آدما رو نمیگیرن ازدواج میکنن

بعد هم مرد زیاده قحطی مرد نخاله نیومده 

برا مردا قحطی زنه فقط

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  
شوهرت کجاییه؟مث شوهر منه فانتزیاش ولی من بهش رو نمیدم اونم دقیقا وقتی مهمون داریم و میدونه ازاده نصف ...

منم همینطوریه.یعنی بدون استثنا مهمون داریم بساطمون همینه.حالا همه میگن خونه فلانی خوش میگزره.

شوهرم کورده

۲ نصفه شب.کبابب😕😕چ چیزای عجیبی من تو این سایت میبینم

شوهر من یه بار ساعت ۳ ماکارونی پخت مهمون داشتیم داشتن قلیون میکشیدن یهو زد کلَشون شروع کردن پختن خدایی خودش کارهاشو میکنه به من کاری نداره

از مهریه ش کم میکنه نگران نباش میگیریش یعنی چی آدما رو نمیگیرن ازدواج میکنن بعد هم مرد زیاده قحطی ...

مگه خوراکی هستش که قحطی بیاد!!

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 
مگه خوراکی هستش که قحطی بیاد!!

رجوع کن به اسم کاربریت.

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  
دلم نمیاد دوسش دارم

پس خواهشا دیگه نه شکایت کن نه راهکار بخواه نمیگم بزنشا اونکه شوخی کرد ولی میگه دلت نمیاد پس مقصر خودتی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
منم همینطوریه.یعنی بدون استثنا مهمون داریم بساطمون همینه.حالا همه میگن خونه فلانی خوش میگزره. شوهرم ...

حدس زدم کورد باشه منم کرمانشاهیم مردای اینطوری زیاده

همیشه خودم مهم ترم   
رجوع کن به اسم کاربریت.

عضویتت مبارک

تعداد آندرلاین یعنی ترفیع درجه؟