نمیزاره روزه بگیرم میگه گنآهش گردن من تو نگیر حتی تا دعوا کردن هم پیش رفتیم.شبا تا دیروقت بیدار میمونه تازه میگه پاشو قلیان برام بزار.بیشتر اوقات ساعت 2شب هوس کباب میکنه باید درست کنم براش میگه اینجوری زندگی واسم لذت بخشه
قلیونو بکوبی تو پیشونیش احتمالا مغزش یکم تکون بخوره بیاد تو محدوده
بعدش شما میای دیه پرداخت میکنی؟!
اگه شوهرش مرد چی بجاش زندان میری؟
بیوه بشه میگیریش؟
خانم هم اینقدر خشن،،،
بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!!
بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3
از مهریه ش کم میکنه نگران نباش میگیریش یعنی چی آدما رو نمیگیرن ازدواج میکنن بعد هم مرد زیاده قحطی ...
مگه خوراکی هستش که قحطی بیاد!!
بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!!
بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3
پس خواهشا دیگه نه شکایت کن نه راهکار بخواه نمیگم بزنشا اونکه شوخی کرد ولی میگه دلت نمیاد پس مقصر خودتی
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست