2777
2789
عنوان

شباهت چهره كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرات همه دوستان تشكر ميكنم خودم معتقدم اگر آدم اعصابش قوي باشه اهميت نميده ولي من متاسفانه نميتونم بي تفاوت باشم بديش به اينه كه چون تابلوهه شكل باباش نيس به عموهاش و پسرعموهاش نسبتشميدن!

اينقدر جواب هاي اكثرتون بامزه بود كه سعي ميكنم بسته به شرايط ازشون استفاده كنم

تصور يك خاله زشت و خرفت شوهر كنيد كه هر بار بچتون رو ببينه هي تكرار كنه حرفش رو😬 دلم ميخواد بهش بگم يك كمم شبيه توهه فقط ميترسم بفهمه دارم مسخرش ميكنم😂

من پسرم اصلا شبیه خانواده شوهرم نیست ولی من همیشه میگم کپی پدر شوهرمه و لباش مثل خواهر شوهرمه

برا اینکه اینجوری بیشتر دوسش دارن 😂😂😂

بزار بگن تو هم تایید کن چه ایرادی داره

ببین پسر منم شبیه منه البته بیشتر شبیه برادرمه به حدی که گاهی وقتی اطرافیان به این شباهت اشاره میکنن من نگران میشم که نکنه همسرم ناراحت بشه، اما یکی از زنعموهام اصرار داره که شبیه همسرمه با اینکه اکثرا معتقدن شبیه برادرمه بعضیا هم میگن شبیه یکی از برادرشوهرامه،منظورم اینه که بچه گاهی به چشم بقیه شبیه اونیه که نیست ، خیلی خودتو درگیر این چیزا نکن، واسه اینکه دل اونا خوش باشه بگو شما درست میگی

من که خودم‌گاهی به همسرم میگم مثلا خندیدن پسرمون به تو رفته البته الکی که دلش خوش باشه😄

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ی من بوره

البته هر دومون چشم و ابرو مشکی هستیم اما تو اقوام همسرم حتی یه دونه رنگی ندارن

غیر از بوریش اجزای چهرش هم شبیهه ماست و بچه های عمه و عمو هام رنگی هستن

همسرمم میگه عین بچه های عمته اما مادرشوهرم میره تو چشمم که نه عین ماست

من هیچی نمیگم اما خواهر شوهر و جاریم میگن مامان کجاش شبیهه ماست،؟

منم فقط میگم خوشگله هر کس به خودش میچسبونه زشت بود هیچکس گردن نمیگرفت

هر دفعه تو مهمونی یا خانواده ی همسرم جایی باشن این بحث مسخره تکرار میشه

🖤