2777
2789
عنوان

شباهت چهره كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 52 پست
ببین پسر منم شبیه منه البته بیشتر شبیه برادرمه به حدی که گاهی وقتی اطرافیان به این شباهت اشاره میکنن ...

پسرم تازه ب دنیا اومده 

اجزا صورتش تکی تکی مث باباشه ولی کنار هم فقط گاهی مهر شوهرمو میده و اینکه شوهرم بور و سفید و پسرم کمی گندمیه

حالا همه ی عالم میگن مث شوهرمه ولی یکی از خواهرشوهرام همش میگه مثه تویع مثه تویه 

فقطم چون پسرم گندمیه میگه. ، و پشتش میگه این هیچ جاش مث داداش من نیس داداش من سفیده 

و من هربار ک میگن مثه کیه فقط لبخند میزنم و با سر تایید میکنم و پسرمو میبوسم 

بچه ی شما چن وقتشه ؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بچت دختره یا پسر استارتر

بچه دختره همه يك زبون ميگن خيلي خوشكله حتي مامانم ميگه عين كوچيكي هاي خودت ولي خيلي خوشكل تَر شده به خاطر همين خيلي زورم ميگيره با پررويي به نمونه هاي زشت خودشون نسبتش ميدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دختره همه يك زبون ميگن خيلي خوشكله حتي مامانم ميگه عين كوچيكي هاي خودت ولي خيلي خوشكل تَر شده به ...

منم این مشکلو داشتم چون بچه منم دختره 

همش میگفتن شکل خودمونه در صورتی که دخترم کاملا شبیه منه 

تا اینکه یکروز عکس بچگیه خودمو که همسن دخترم بودم تو عکس بردم دادم به مادر شوهرم 

گفتم این کیه ؟

عکسو گرفت گفت این که نوه ی منه 

من گفتم این عکس بچگیه خودمه 

خلاصه کپ کرده بود ازون به بعد دیگه،چیزی در این مورد نگفت .

یکی از بچه های نی نی سایتی هم یادمه میگفت 

اگه مادر شوهرگفت بچت شکل ماست 

توی روش بگو طفلک بچم ترشیده میشه رو دستم می مونه 😂😂😂

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
پسرم تازه ب دنیا اومده  اجزا صورتش تکی تکی مث باباشه ولی کنار هم فقط گاهی مهر شوهرمو میده و ای ...

پسر من ۴ سالشه، وقتی نوزاد بود شبیه همسرم بود اما بعد تغییر کرد شد شبیه برادرم یعنی به حدی شبیه دادشمه که یکی از عکسای بچگیه داداشمو دیده بود فکر کرده بود عکس خودشه😄

من و همسرم چشم‌ و ابرو مشکی هستیم اما پسرم چشم روشن و بوره، برادرشوهرام چشم رنگی ان، حالا جالبه پسرخاله ی خودم که یه نسبتی هم با همسرم داره میگفت اصلش همون رنگ چشمه که به عموهاش رفته😑😐

اما کلا این بحثا برای اذیت کردنه مادر بهترین عکس العمل بی اهمیت بودنه ، حالا پسر من چهره اش به برادرم رفته اما هیکلش و طرز راه رفتنش به همسرم کشیده، کلا تلفیق جالبی از هر دو طرف شده😄

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
فككككك كن آدم اينو بگه طرف درجا ميتركه😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 آره فقط بدیش اینه که اعتراف میکنی بچت زشته

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
پسر من ۴ سالشه، وقتی نوزاد بود شبیه همسرم بود اما بعد تغییر کرد شد شبیه برادرم یعنی به حدی شبیه ...

عزیزم خدا حفظش کنه💕💜💕💜💕💜💕💜 

بچه عزیزه برا پدر و مادر حالا هرکی هرچی میخواد بگه ، بعضیا گاهی با حرفاشون دل پدرومادرو میشکونن ولی خدایی من برام مهم نیس  

معلومه ماشالله گل پسر تو خیلی نازه 

ان شاالله دامادش کنی 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
عزیزم خدا حفظش کنه💕💜💕💜💕💜💕💜  بچه عزیزه برا پدر و مادر حالا هرکی هرچی میخواد بگه ، بعضیا ...

ممنون عزیزم، لطف داری😘

حقیقتا برای منم مهم نیست به هرحال بچه یا شبیه مادرش میشه یا پدرش 

خدا عزیزان شما هم براتون حفظ کنه🌹🙏🏻

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀