2777
2789

سلام  خانومااا 

کسانی که شاغل نیستین چیکار میکنین که وقتتون بگزره؟

من تا ۳ ماه پیش شاغل بودم الان ۲ ماهه ازدواج‌کردم و همسرم بیشتر وقتا سرکاره خودمم خونه ی بابامم هرچقدرم غذا درست میکنم کتاب میخونم فیلم می‌بینم ولی اصلا روز نمیگزره

کلاس هنری چی پیشنهاد میکنین برم؟ کلاس زبان چطوره؟ 

کلا چیکار کنم دلم‌میپوسه توی خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس زبان عالیه برو حتما

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من چون ۳تا بچه دارم و باشگاه میرم و بچه هارو میبرم کلاس کارا خونه م هستن وقت خوابیدن درست حسابی م ندارم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
با بچه داری و خانه‌داری خیلی دلم میخواد برم کار کنم اما نمیشه

کار کردن به ادم خیلی احساس خوبی میده امیدوارم زودتر بتون یک کار سبک پیدا کنم چون کار قبلیم سنگین بود و شیفتهای بدموقع داشت برای زندگی‌متاهلی مناسب نبود

جدا؟ منم دوست دارم برای شروع باید چقدر هزینه کرد؟‌مثلا چرخهایی که باید بخریم‌پولش چقدر میشه

چرخ راسته میتونی بگیری با سردوز ۵ نخ اگه بخوای کار کنی

اگه نه فقط واسه دلت و خودت بدوزی ژانومه هم کفایت میکنه هم میدوزه هم جادکمه میزنی هم سردوز میکنه 

کلاساشم نازکدوز اموزشگاه با اموزشگاه فرق داره باید بری بپرسی حدودا ۱۵ تا ۲۰ تومنه شهرستان

چرخ راسته میتونی بگیری با سردوز ۵ نخ اگه بخوای کار کنیاگه نه فقط واسه دلت و خودت بدوزی ژانومه هم کفا ...

خب اون چرخی ک گفتین چقدره قیمتش؟ 

یعنی با حدود ۳۵ تومن میتونم خیاطی رو شروع کنم؟