2777
2789
عنوان

شباهت چهره كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 52 پست

بزرگتر میشه کاملا مشخص میشه چهرش دیگه نمیتونن بگن

اصلا عکس العملی نشون نده هیچی

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همینطوری بود.هر دفعه میرفتم میگفتن شبیه مادر شوهرمه یا دختر خواهر شوهرم.منم فقطط حرص میخوردم تا اخرین بار داخل گروه خانوادگی گفتن ک شبیه مادرشوهرمه منم گفتم چشم بصیرت میخواد ک شما ندارین بچه فقط به پدر و مادرش میره نه کسی دیگه.بعد از اون دیگه هیچی نگفتن

واااای بساطی داشتیم سرراین موضوع...

من هیچی نمیگفتم سکووووت...

بعد با یکی از فامیلاشون مثلا حرف میزدم جلوشون میگفتم بچه ام شبیه داییشه...

چشم و ابروش شبیه باباشه.

ینی عملا قهوه ای میشدن.

فک میکنن اگه بگن شبیه ما هست کسی قوه ی تشخیص نداره😂

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
دخترم کپی خودمه و خانواده شوهر میگن به باباش رفته منم نیشخند میزنم. کیه که ندونه شبیه منه بچم

مث من عکس نوزادیام با دخترم فرق نداره چیزی ک عیان است چه حاجت به بیان است

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

عزیزم مگه آدم میتونه به خوش دروغ بگه؟

بااین جورمساعل خودتونودرگیرنکنین،اعصابتونوخردنکنین.

مثلا نینی شما شبیه خودته من هی بگم شبیهت نیست(مثلابرااینکه حرصتودربیارم)ولی درکل میدونم شبیه توعه دیگه ودرواقع دارم خودموگول میزنم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

حالا نظرات گهربار خانواده شوهر خیلی مهمه که بهش اهمیت بدیم؟؟؟؟

مادرشوهر من که هر روووووووووز خدا میگفت

من یه لبخند کج میزدم

دیگه یه روز با دختراش جلو من نشسته بودن هی میگفتن بچه ات شبیه ماست و چشمش فلانی گوشش فلانی

منم گفتم آخرش که بچه منه؛ هر چی هم بشه بچه من و پدرشه. حتما تو ژنتیک من و پدرش وجود داشته که این شکلی شده.

خیلی با ملایمت و خونسردی گفتم،انگار برام مهم نیست اصلا

دیگه یادم نمیاد درمورد قیافه بچه ام نظر داده باشن

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
اعتماد به سقفه.شبیه آدم فضاییهاس بعد میگه حیف من که بااین خوشگلی با فلانی ازدواج کردم.حالا هرکی میبی ...

خخخخخخخ پس دیگه واجب شد بهش بگی😂😂😂 حتما اینقد سرکوفتم به شوهرش میزنه که شوهره موم تو دستشه