2777
2789

بچها ي لباس ميخام بخرم فقط براى عكس ...منظورم اينه بدرد فرماليته ميخوره؟؟؟يا چيزاي ديگ اي انتخاب كنم :)

تعداد رای : 34
نظرسنجی
عاليههههه😍
17
50%
بازم بگرد مدلاي بهترم هست🙂
13
38%
اينننن چيه عاخهههه؟😷
4
11%
When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرماليته معني اش رو ميدونم ولي اين لباس برا فرماليته يعني چي 

يني ٢تا لباس بگيرم يكي اصلي يكي ام واسه عكس 😶

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
عتلیه ولی فقط خارجیش عالیه نه ایرانی ها که گلهاش بی کیفیته تورش افتضاحه دوختش که نگم برات 

اصليشو چجوري پيدا كنم ؟😭اينو ي مزون ديدم نميدونم بدوزن مث همين ميشه يا ن 

این ک گذاشتی خشکله من برا فرمالیته ازین خوشم اومده

اين اماده هست يا بايد سفارش بدي ك بدوزن؟؟ عاخه كار ژورنالي نشون ميدن ميترسم بعد سفارشو دوخت با عكس فرق داشته باشه

اين اماده هست يا بايد سفارش بدي ك بدوزن؟؟ عاخه كار ژورنالي نشون ميدن ميترسم بعد سفارشو دوخت با عكس ف ...

آره دقیقا مشکل همینه ک آدم نمیدونه اعتماد کنه یانه

نمیدونم آماده هس یا نه عزیزم از تو کانال مزونشون برداشتم ادرسش رو عکس هس

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟