2777
2789

سلام. 

من برای اینکه شکمم کوچیک شه ی مدت رفتم باشگاه اما بعد ی مدت بیخیال شدم. بعد چند ماه تو خونه ورزش کردم اما باز تنبل شدم و بیخیال شدم. 

اما الان... 

دوباره شروع کردم ب ورزش کردن ی برنامه از مایکت دانلود کردم خیلی خوبه مثلا هر روز بهت میگ چ ورزشی انجام بدی من الان روز 13 هستم. برنامه اینجوریه که س روز ورزش میکنی و ی روز استراحت داره البته فقط تمرینها برای شکم و پهلو هستش

و الان ب مدت پنج روز دارم طناب میزنم ب مدت ده دقیقه 

واقعا الان تو ایینه نگاه میکنم خیلی شکمم کوچیک شده و سایز قبل من 87بود الان82 شده

البته دیگ ساعت 7 غروب ب بعد سام نمیخورم بجاش میوه میخورم

من که با این روش واقعا نتیجه گرفتم امیدوارم شماهم نتیجه بگیرین. 

اسم برنامه هم 

lose belly fat in30 days 

ولي طناب خیلی موثر تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

50 کیلو ام شکمم خوبه اما دارم دانلودش میکنم که صفت بشه   

مرسی استارتر عزیز

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
ن عزیزم من کلی تحقیق کردم. نمیاره  اگ میاورد که نمیزدم😊

دکتر طب سنتی به من هم پیشنهاد طناب زدن داد👌

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان