2777
2789
عنوان

خانومای ک میخان شکم صاف داشته باشن بیان(روشی آسان)

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر توی برنامه کدوم قسمتشو فعال کردی؟سه تا انتخاب داری اخریو بزنم یا باید از اول شروع کرد

اولی عزیزم 

اولی برای مبتدی ها و دومی برای افراد اماده

و سومی برای افراد پیشرفته

بچه من طناب رو امتحان کردم عالیه  من قبلا 68 کیلو بود با طناب زدن  شکمم صاف صاف شد برگشت ...

چه مدت طناب زدی عزیزم؟ رژیم هم داشتی؟ 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

منم دوست دارم بزنم بچگیام تفریحم طناب زدن بود ولی زانو درد دارم نمیتونم.یادش بخیر

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
طناب افتادگیه رحم میاره

منم شنیدم، برای دفع سنگ‌کلیه میخواستم بزنم گفتن خوب نیست و افتادگی رحم و مثانه میاره، حالا نمیدونم چقدر صحت داره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چه مدت طناب زدی عزیزم؟ رژیم هم داشتی؟ 

رژیمم جوری نبود که خودمو اذیت کنم فقط حجم غذامو کم کردم و ساعت 6 عصر به بعد غذا نمیخوردم اما گشنم میشد سالاد یا میوه میخوردم

چون نمیخواستم پوستم شل شه 3 سال طول کشید 

الانم به هرکی میگم من قبلا چاق بودم باورش نمیشه حتی شوهرم باور نمیکرد عکسامو نشونش دادم میگه دورغ میگی تو نیستی 

الان 15 ساله که از 50 کیلو نمیذارم کمتر یا بیشتر شم

نهایتا 2 کیلو زیاد تر یا کمتر میشم بعد برش میگردونم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏