2777
2789

مخصوصا تو جمع که میخوام بحرفم نمیتونم درست حرف بزنم لکنت میگیرم حرفام یادم نمیاد ،خیلی آروم حرف میزنم که اصلا کسی نمیفهمه چی گفتم،یکم یاد بدین چیکار باید بکنم مثل یک خانم با اعتماد به نفس و بدون اینکه خجالت بکشم حرفم رو بزنم 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

از ترس اینکه سوتی ندم خیلی جاها حرف نمیزنم ، یا اینکه میترسم یکی ازم سوال بپرسه بلد نباشم ، با هیچکس هم جرو بحث نمیکنم که کم نیارم یه موقع 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل شما اینه که وقتی باکسی می خوای حرف بزنی تمرکزت بیش تر رو خودته تا اون شخص،به همین خاطر اصلا بعضی وقتا متوجه نمیشی که اون ادم چی داره میگه که بخوای جوابشو بدی یا باهاش گپ بزنی،باید تمرکزت رو بدی به اون ،این دفه باکسی روبه رو شدی به رنگ لباسش تچجه کن به لحن حرف زدنش ،به رنگ چشماش،و به حرفایی که میزنه،خلاصه حواستو از خودت پرت کن

ارتباط یه مهارته و چیز عجیب غریبی نیس شما فقطباید ریسک کنی و تین مهارتو بارها و بارها تمرین کنی تا تبدیل به عادتت بشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
دقیقا عین من متاسفانه الان دخترم هم کلاس سوم مثل خودم شده

آره دخترمم مثل خودمه 

مشکل شما اینه که وقتی باکسی می خوای حرف بزنی تمرکزت بیش تر رو خودته تا اون شخص،به همین خاطر اصلا بعض ...

خیلی خجالتی ام لعنتی 

از کمبود اعتماد بنفس که میگی من خودم یکی از خاطراتی که برام خیلی پررنگه و به چشم میاد زمان پیش دانشگاهی قرار بود یه صفحه از کتاب زیست دبیرستان که واقعا مطلبی توش نداشت کنفرانس بدم از استرس زیاد اینقدر چرت و پرت گفتم که استاد بهم گفت حالت خوبه؟الان با گذشت چند سال باورت نمیشه بعد اون تجربه از خیلی راحت مقالات خیلی بلند زیستی رو پزشکی رو جلوی صد نفر میگم تپق هم گاها میزنم بعضی وقتا میخندم همرو هم میخندونم ولی کم نمیارم

مثل این همسایه ی لعنتی ما باش ساعت دوازده و پنجاه و دو دقیقه ست صدای موسیقیش کرمون کرده خدا نگذره از ...

من همش به دخترم با خودم یکم صدام بیشتر باشه همش میگم نکنه زنگ بزنه صابخونه مارو بیرون بکنه اصلا ترسو ام خجالتی اه اه بدم میاد از این اخلاقم

از کمبود اعتماد بنفس که میگی من خودم یکی از خاطراتی که برام خیلی پررنگه و به چشم میاد زمان پیش دانشگ ...

واقعا پس چطور شد اینجوری شدی

من دارم دنبال یه مشاور خوب میگردم دخترمو ببرم پیشش تا مثل خودم اذیت نشه

آره واقعا من دخترمم نه گفتن بلد نیست