2777
2789
عنوان

بیایین عکس نی نی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 120 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی ها کلا عقاید همشون یکی نیس بعضیا امام علی قبول دارن بعضیا ندارن من هر دو قشرو دیدم ک روز شهادت امام علی هلهله میکنن و بعضیا هم هستن احترام میزارن کلی نمیشه گف اما تو کتابای قدیمی نوشته همسر پیامبر عایشه پیامبرو خیلی اذیت میکرده بیشتر سنی ها بدون داشتن مطالعه تو گوششون خوندن ک زن خوبی بوده و نسل ب نسل اومده

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خوشبحالت نی نی ت زودتر میاد بغلت😍😍

وای من خیلی خیلی استرس کشیدم تا الان 

امیدوارم شما بدون استرس بگذرونیش

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
من كه نميگم شنيدم اين كه ميگن عدد سيزده نحس  سني ها گفتند به خاطر سيزده رجب روز تولد امام علي&n ...

خخخخخخخ بین سنی ها نشستم ۲۲ سالمه هیچوقت از هیچکس عدد سیزده رو نشنیدم ک بگن نحسه اصلا هیچ عددی رو نشنیدم 

خییییلی متاسفم خیلی خدا ببخشه اون مادرشوهرتو ماک تاحالا فرق نذاشتیم امام حسین علی ابوبکر عایشه عمر ه ...

آره خيلي قديمي هستند ديگه با اين دين و اعتقاد أنس گرفتند اگر هم چيزي بگم ميگه كافر شدي 

من خودم همه چيزو از خدا ميخوام و خدا رو قسم ميدم به امام حسين چون واقعا همه چيزش رو در راه خدا داد و شهيد و شهيد هم خدا گفته زنده است و إنسان زنده هم ميتونه كاري بكنه و دعا كنه و واقعا نيتم براورده ميشه 

خییییلی متاسفم خیلی خدا ببخشه اون مادرشوهرتو ماک تاحالا فرق نذاشتیم امام حسین علی ابوبکر عایشه عمر ه ...

خب منکر امام علی نیستین اما ب عنوان جانشین اول و امام اول قبول ندارین همین میشه تفاوت عقیده دیگه قرار نیس منکر بشن که

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

استارتر از حرف و سوالای بچه ها ناراحت نشو اینا از سر نا اگاهیه  و اینکه تا جالا با اهل تسنن برخورد نداشتن چون تا حدودی اقلیت هستند هرچند تعدادشون کم نیست ولی نسبت به تشیع کمترن وهم اینکه حکومت شیعه هست منم تا قبل دانشگاه رفتن با اهل تسنن برخوردی نداشتم و نه دیده بودم تا اینکه ترم اول هم اتافیم سنی بود که اتفاقی موقع نماز خوندنش فهمیدم اولش ازش ترسیدم از بس خرافات درموردشون شنیده بودم بعد یکی دوروز به حالت عادی برگشتم  دوترم باهاش هم اتاق بودم خیلی دختر گلی بود همین باعث شد برم کتابخونه دانشگاه وخیلی درمورد اهل تسنن تحقیق کنم صحیح بخاری بخونم ولی الان تو کل اسلام شک و شبهه دارم

سنی ها کلا عقاید همشون یکی نیس بعضیا امام علی قبول دارن بعضیا ندارن من هر دو قشرو دیدم ک روز شهادت ا ...

هه من میگم ک ما عذا نمیگیریم چون خدا خوشش نمیاد فقط روز شهادت حضرت علی(ع) صدقه میدیم اونروزو ب همسایه ها همه میدن وهمچنین روز شهادت حسین (ع) سینه زنی نمیکنیم ولی خیلیییی خوب صدقه میدیم چون ما اعتقادمون اینه ک سینه زدن گناهه ولی براشون قران ختم میکنیم صدقه میدیم دگ فک نکنم بی اعتقادی باشه 

آره خيلي قديمي هستند ديگه با اين دين و اعتقاد أنس گرفتند اگر هم چيزي بگم ميگه كافر شدي  من خود ...

نه بخاطر این میگن عایشه که پیامبر  و خیلی اذیت میکرده بین همسرای پیامبر عایشه اینطور بوده

هه من میگم ک ما عذا نمیگیریم چون خدا خوشش نمیاد فقط روز شهادت حضرت علی(ع) صدقه میدیم اونروزو ب همسای ...

اره بعضیا اینطورن قبول باشه